Oma uut filmi "Eile veel" ("Yesterday") promodes kinnitas režissöör Danny Boyle veebilehele The Independent, et tal on "28 päeva hiljem" teise järje jaoks olemas suurepärane idee ning stsenarist Alex Garlandiga on kolmas osa enam vähem juba läbi mõeldud, kuid stsenaariumit veel pole.

"28 päeva hiljem" andis 2000ndate alguses zombifilmidele vajaliku annuse uut verd ja muutis zombid jälle ohtlikuks ja kiireks, mis viis selleni, et Zack Snyder tegi 2004. aastal George A. Romero "Surnute koidiku" ("Dawn of the Dead") põhjal uusversiooni. Sellega muudeti ka tavaliselt aeglaselt liikunud zombid kiireteks. "28 päeva hiljem" ja selle järjes polnud otseselt zombid, vaid raevuviirusest nakatunud inimesed.

Boyle'i hinnangul ei ürita kolmas osa taaskord zombifilmidele uut elu anda, aga samas pole see ka tavaline zombidraama. Režissööri sõnul keskendub vahepeal end peale meisterliku stsenaristi ka võimeka režissöörina ("Ex Machina", "Annihilation") tõestanud Garland oma järgmistele projektidele, mistõttu ei maksa kolmandat osa veel lähiajal oodata.

Boyle'i lavastatud ja Garlandi kirjutatud 2002. aasta "28 päeva hiljem" peaosades olid Cillian Murphy, Naomi Harris, Christopher Eccleston ja Brendan Gleeson.

2007. aasta "28 nädalat hiljem" lavastas Boyle'i asemel Juan Carlos Fresnadillo ("Intruders", "Intacto") ning filmil olid ka uued stsenaristid. Kaasa tegid Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Harold Perrineau ja Imogen Poots. Kuna teise osa lõpp viitas ka võimalikult kolmandale osale, siis jäidki fännid järge ootama.

2015. aasta IGNi intervjuus arvas Garland, et kolmanda osa pealkiri võiks olla "28 kuud hiljem" ja neljanda pealkiri näiteks "28 aastat hiljem".