Kui oled Elisa kasutaja


1. “Mia ja valge lõvi”

Koolivaheajal saab meie videolaenutusest vaadata uut koguperefilmi “Mia ja valge lõvi”. Kümneaastase Mia elu pööratakse pea peale, kui tema pere otsustab kolida Londonist Aafrikasse, et seal lõvifarmi pidama hakata. Kui seal sünnib ilus valge lõvi Charlie, leiab Mia uue õnne ja tal tekib kasvava lõvikutsikaga eriline side. Kui Charlie saab kolmeaastaseks, tabab Miat järjekordne löök, sest ta avastab oma isa häiriva saladuse. Kartes, et Charlie võib ohus olla, otsustab Mia lõviga kodust põgeneda. Kaks sõpra asuvad imelisele teekonnale läbi Lõuna-Aafrika savannide, et leida uus koht, kus Charlie saaks rahulikult vabaduses elada.

2. “Rahva teener”

Ekslusiivselt Elisa Seriaalimaailmast leiad nüüd eestikeelsete subtiitritega Ukraina seriaali “Rahva teener”, tänu millele sai Ukraina uueks presidendiks just Volodõmõr Zelenski! Tegu on poliitilise komöödiaga, kus Zelenski mängib tavalist ajalooõpetajat, kellest saab Ukraina president. Seriaalis üritab ta elada edasi tavalist elu, mitte kasutada ära nö “presidendi privilege” ning töötab tugevasti, et ehitada üles uus riik ning võidelda korruptsiooni ning bürokraatia vastu. Tundub, et tegu on suurepärase näitlejaga, kes mängis oma rolli nii usutavalt, et ta valitigi ka päris elus Ukraina presidendiks ja seda väga suurelt oma konkurente edestades! Vaata oma silmaga, mis sari sellise põneva tõsielu süžee jaoks tee sillutas. Sarja leiad Seriaalimaailmast ja korraga on nähtav terve esimene hooaeg!

3. “Teine võimalus”

Kolmas soovitus on midagi romantilise komöödia austajatele. Videolaenutusest leiab filmi “Teine võimalus”, kus peaosas särav Jennifer Lopez kehastab 40-aastast Mayat, kes on liiga väheste saavutuste tõttu masendusse sattunud. Ta on kogenud, kiire taibuga ja läbinägelik töötaja, kes ei saa ametikõrgendust vaid seetõttu, et tal puudub ülikoolikraad. Kuid siis avaneb tal võimalus tõestada, et tema elutarkus on sama hea kui raamatutarkus ja teiseks võimaluseks ei ole kunagi hilja.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Pilvelõhkuja" ("Skyscraper", 2018)

Megastaar Dwayne „The Rock“ Johnson teeb efektirohkes action-põnevikus "Pilvelõhkuja" vägitükke uutes kõrgustes. The Rocki kehastatav endine sõjaveteranist FBI pantvangide päästeüksuse juht Will Sawyer teenib leiba nüüd kõrghoonete turvalisuse tagamisega. Töölähetusel Hong Kongis leiab ta ennast aga ühtäkki lavastatuna maailma kõrgeima ja turvalisimaks peetava pilvelõhkuja süütamises. Imetletud sõjakangelasest on saanud tagaaetav kurjategija. Et karastunud Will ei ole papist poiss, siis ei raiska ta aega paanitsemisele, vaid asub jälitama tegelikke pahalasi, et pesta puhtaks oma aus nimi ning päästa oma naine (Neve Campbell) ja lapsed leekidest haaratud pilvelõhkuja tipust.

Osatäitjad: Dwayne Johnson, Noah Taylor, Chin Han

Režissöör: Rawson Marshall Thurber


Kui oled Telia kasutaja


1. "Suured väikesed valed“ ("Big Little Lies“)

Seriaali uue 2. hooaja esimesed osad on kättesaadavad Telia HBO keskkonnas ning uued episoodid lisanduvad iganädalaselt.

2. WTA Eastbourne tenniseturniiri mängude otseülekanded Telia LIVE kanalis

Täpsema ajakava on nähtav kanali telekavas.

3. "Peel“ ("Peel“)

4. "Missioon Miami“ ("Belleville Cop“)

5. "Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Shaft"

2. "Anima"

3. "Oh, Ramona"

4. "Final Space"

5. "Designated Survivor"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan"

2. "Panic Room"

3. "Suspiria"

4. "Charlie's Angels"

5. "Charlie's Angels: Full Throttle"