Praegu on Filmimuuseumis üleval püsinäitus "Duubel üks" ja ajutine näitus "Eesti. Talu. Film". Tõenäoliselt käis praegu Eestis "Tenetit" filmiv režissöör kogu muuseumi läbi ning see jättis talle väga sügava mulje.

Eesti Filmimuuseum pani oma Facebooki üles pildi kommentaariga "Filmimuuseumis käib põnevaid külalisi. Tule Sina ka!". Pilt on ilmselt tehtud külalisteraamatust, kuhu Nolan ka oma arvamuse jättis.

Filmimuuseumi sõnul oli eile tegemist tavalise külastusega, ilma et sellest oleks ette teatatud. Muuseum oli samal ajal kõigile avatud.

Nolani "Teneti" võtted algasid Linnahallis, mis kujundati väidetavalt Ukraina ooperimajaks ümber ning liikusid seejärel Pärnu maanteele, kus toimunud võtted said pühapäeval läbi.

Allfilm otsib praegu inimesi, kes alustaksid 3. juulist elanikke ja reisijaid teavitama Laagna tee bussipeatustes ühistranspordi graafikute muudatustest. Lisaks otsitakse praegu ka Laagna tee võtete jaoks taustanäitlejaid, kelle ülesanne on taustal autoga sõita. Vahepeal otsiti "Teneti" võtete jaoks Eestist ka ilusa habemega meest.

Laagna tee võtteperiood algab kõige varem 10. juulist ning kestab kuni 10 päeva.