Aprillis toimunud Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil (HÕFF) kaks korda (Méliès d’Argent lühifilmide võistlusprogrammis ja avafilmi "Friigid" ees) linastunud ja festivalil ka Georges Mélièsi järgi nime saanud Euroopa lühikeste fantaasiafilmide võistlusprogrammi võitnud film kandideerib tänu HÕFFi Méliès d’Argent auhinnale ka Euroopa parima lühikese fantaasiafilmi tiitlile (Melies d'Or), mille võitja selgub oktoobris.

"Karv" on žanripuhas õudusfilm. Professionaalne, selge, omapärane ja Eesti õudusfilmide panust maailmas suurendav film väärib kõikidele õudus - ja fantaasiafilmide festivalidele saatmist, sest kvaliteedilt ei jää see sugugi alla suuremate eelarvetega valminud filmidele.

Lugu on iseenesest lihtne: kiilakas mees (Sten Karpov) saab vahendi, mis tekitab talle uue karvakasvu, aga kõik läheb lootusetult valesti. Siinkohal on selgelt aru saadud, mis on õudusfilm. Hea horror ei keskendu ainult vaataja ehmatamisele ja õuduse tekitamisele läbi groteski ja rõveduste, vaid üritab selle vahendusel ka midagi öelda. Filmi võib võtta sotsiaalkriitilisena, sest üks mees tahab nii väga teiste hulka sobituda või neist lausa parem olla, et on valmis oma "puuduste" eemaldamiseks ekstreemsustesse minema. See kõik toob kaasa muidugi kohutavad tagajärjed.