Pinewoodi stuudio külastaja nägi Waltzi uue Bondi-filmi võttepaigas, ja kuigi näitleja palus tal uudist mitte levitada, siis jõudis see ikkagi Daily Maili reporterini, kes asja kohe ka avalikuks tegi. Kuna filmis kehastab James Bondi uut vastast eelmisel aastal linastunud "Bohemian Rhapsody" Freddie Mercury rolli eest Oscari võitnud Rami Malek, siis võib arvata, et Blofeldil pole seekord niivõrd suur roll.

Uue Bondi-filmi ümber liiguvad mitmed murettekitavad uudised: küll vigastas end peaosaline Daniel Craig, seejärel sai meeskonnaliige võtetel korraldatud plahvatuses vigastada, võttepaiga käimlast avastati peidetud kaamera ning viimati liikusid jutud, et režissöör Cary Joji Fukunaga ei jõua võtteplatsile, sest on hõivatud "Red Dead Redemption 2" mängimisega. Hiljuti avaldati esimene ametlik video 25. Bondi-filmi võtteplatsilt, millest võib järeldada, et tegelikult on kõik korras.

Järgmises Bondi-filmis teevad kaasa veel Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright ja Ana de Armas.

Veel ametliku nimeta 25. Bondi-filmi lavastab Cary Joji Fukunaga, kes on eelkõige tuntud kui HBO suurepärase seriaali "True Detective" 1. hooaja režissöör, kuid tema valvsa pilgu all valmisid ka 2011. aasta sünge "Jane Eyre", 2015. aasta Netflixi film "Beasts of No Nation", mille eest kandideeris Idris Elba ka parima meeskõrvalosatäitja Kuldgloobusele. Lisaks jõudis Netflixi ka Fukunaga miniseriaal "Maniac", mille peaosades on Emma Stone ja Jonah Hill.

Pärast viimased kaks Bondi-filmi ("Skyfall", "Spectre") lavastanud Sam Mendesi loobumist valiti 25. Bondi-filmi režissööriks esialgu Danny Boyle ("Trainspotting 1-2", "28 Days Later...", "Sunshine", "127 Hours", "Yesterday"), kes loobus projektist loominguliste erimeelsuste tõttu. Selles olevat kuulujuttude põhjal süüdi olnud Bondi kehastav Daniel Craig, sest talle ei meeldinud Boyle'i stsenaarium ja ka mõned näitlejavalikud. Boyle käis hiljuti välja ka idee, et järgmise Bondi rollis võiks olla hetkel Eestis "Teneti" võtetel viibiv Robert Pattinson. Craigi jaoks jääbki 25. Bondi-film suure tõenäousega viimaseks.

25. Bondi-film linastub 2020. aasta 10. aprillil.