1. Filmi režissöör ja kaasstsenarist on Shane Black, kes mängis esimeses 1987. a "Kiskja“ filmis Hawkinsit. Kui stuudio temaga pärast "Raudmees 3“ edu ühendust võttis ja pakkus võimalust samas suurusjärgus eelarvega "Kiskja“ film teha, ei suutnud ta vastu panna.

2. Algselt taheti filmist teha esimese "Kiskja“ uuslavastus. Kui lavastaja Shane Black tiimiga liitus, kinnitas ta, et sellest saab "Kiskja“ (1987), "Kiskja 2“ (1990) ja "Kiskjad“ (2010) järg, kuna ta tahtis jätkata selle maailma avastamist.

3. Fännid ei pea kartma, et sarja kuulsaks teinud märulist puudu tuleb. Režissöör Shane Black kinnitas meedias enne esilinastust, et film saab olema R-reitinguga: “Pg-13 on pehmodele!“ USA-s tähendab see seda, et alla 17-aastastel peab filmi nägemiseks kaasas olema lapsevanem või ametlik eestkostja. „Selgrood veritsevad ja palju!“ rääkis ta, lubades efektidega mitte tagasi hoida.

"Kiskja"

4. Kui filmi naiskangelane Casey Brackett (Olivia Munn) esimest korda kiskjat näeb, ütleb talle: „Oled Sa alles ilus tõbras“. See on muidugi humoorikas vihje esimesele "Kiskja“ filmile, kus Schwarzenegger esitas ühe oma kuulsaks saanud repliigi: „You're one... *ugly* motherfucker!“ Seda nalja on kasutatud läbi kogu filmisaaga.

5. 2018. aasta film on neljast kõige edukam 160 miljonilise kassatuluga. Järgneb 2010. aasta "Kiskjad“ 127 miljoniga. 80ndate ja 90ndate osad tõid sisse 98 ja 57 miljonit, kusjuures edukam oli neist esimene. Kui 1987. aasta "Kiskja“ teenis 60% tulust USAs ja vaid 30% ülejäänud maailmas, siis viimase osa puhul täpselt vastupidi.

Legendaarse filmisarja uusimat osa "Kiskja“ (2018) ja teisi kassahitte näed reklaamivabas voogedastusteenuses TVPlay Premium tvplaypremium.ee eestikeelsete subtiitritega, HD-kvaliteedis ja 1. kuu tasuta!