"Tasujad: Lõppmäng" purustas pärast 22. aprilli esilinastust nii USA kui ka maailma kinokassade avanädalavahetuse rekordid, aga sellega film ei piirdunud, sest siis asus Marveli Kinouniversumi 3. faasi lõpufilm purustama maailma enimteeniva filmi rekordit, mida hoidis enda käes 2009. aastal linastunud James Cameroni "Avatar", mille esimesed järjed ilmuvad 2021. ja 2023. aastal.

Uut rekordiomanikku õnnitles ka James Cameron.

Russo vennad ehk uue rekordifilmi režissöörid tegid omakorda austusavalduse Cameronile.

"Avatar" teenis 2.790 miljardit dollarit, kuigi film lasti 2010. aastal pikendatud versioonina uuesti kinodesse. Sama tehti ka "Tasujad: Lõppmänguga", sest Disney, mis on nüüd nii Foxi kui ka "Avatari" omanik, kartis, et film ei suuda Cameroni filmi saavutatut ületada."Lõppmängu" pikendatud versioon linastus uuesti USA kinodes 28. juunil. See aitaski filmil tõusta "Avatarist" ette.

"Avatar" veetis pärast esilinastust kinodes 47 päeva, enne kui suutis ületada 2 miljardi dollari suuruse kassatulu piiri. "Tasujad: Lõppmäng" teenis 11 päevaga pea 2.2 miljardit dollarit, mis tähendab, et see on nüüd esimene film, mis suutis nii suure summa niivõrd kiiresti tagasi teenida.

"Lõppmäng" on Box Office Mojo andmetel üks viiest filmist, mis on ületanud piletimüügi tulu osas 2 miljardi dollari piiri. Teised neli on “Avatar” (2.78 miljardit), “Titanic” (2.18 miljardit), “Star Wars: Jõud tärkab (2.06 miljardit) ja "Tasujad: Igaviku sõda" (2.04 miljardit). Kõige suurem võitja on seejuures Disney, mille alla kuulub nii Marvel, "Star Wars" kui ka "Avatar" ja "Titanic". Viimase kahe taga oli Fox, mis osteti hiljuti Disney poolt rekordiliste summade eest ära.

Kuna enamikes enimteenivaid filme reastavates nimekirjades ei arvestata inflatsiooniga, siis tegelikult on inflatsiooni arvesse võttes maailma enimteeniv film 1939. aasta "Tuulest viidud" ("Gone with the Wind"). 80 aastat vana filmi 3.7 miljardi dollari suurust kassatulu ei suuda veel niipea ületada ka "Tasujad: Lõppmäng".