Branagh saabus lennujaama suurema kaaskonnata, kuigi teda ootas ees autojuht, kes hoidis käes silti, millel oli kirjas "Mr. Bond", sest "Mr. Branagh" oleks ilmselgelt liiga palju tähelepanu pööranud. Miks just Bond? Raske öelda, aga tegu võis olla kavala naljaga, sest 2017. aasta rääkis Branagh, et tema soov oleks ühel päeval kehastada Bondi-filmis ka superagendi põhilist antagonisti.

Oma karjääri jooksul paljude teiste filmide hulgas ka ühe Marveli filmi ("Thor", 2011) ja Disney "Tuhkatriinu" ("Cinderella", 2015) lavastanud Kenneth Branagh alustan Nolani filmides näitlemisega 2017. aasta sõjafilmiga "Dunkirk" ning nüüd lööb ta kaasa ka rahvusvahelist spionaaži kujutavas "Tenetis".

Vanasti lõi sellise kogemusega näitlejate hulgast Nolani uutes filmides järjepidevalt kaasa ainult Michael Caine ("Pimeduse rüütli" triloogia, "Algus", "Lõppvaatus", "Tähtedevaheline"), aga nüüd on neid lausa mitu, sest Caine ja Branagh kuuluvad igati õigustatult filmivaramu hulka. Caine pole siiski veel Eesti võtetele saabunud.

Branagh kandideeris 1989. aasta filmiga "Henry V" nii parima režissööri kui parima meespeaosa Oscarile. Tema 1992. aasta lühifilm "Swan Song" kandideeris parima lühifilmi Oscarile ning 1996. aasta "Hamlet" tõi talle parima mugandatud stsenaariumi nominatsiooni. Viimati kandeeris ta 2011. aasta filmi "My Week with Marilyn" eest parima meeskõrvalosa Oscarile. Branagh lavastas ka vaimustava "Mary Shelley's Frankenstein", kus koletist kehastas Robert De Niro ja loojat Branagh.

Eesti kinodes linastus 2017. aastal ka tema lavastatud "Mõrv Idaekspressis" ("Murder on the Orient Express"), kus mängis ise ka ka Hercule Poiroti. Tema käe all on valmimas ka järgmine Agatha Christie ekraniseering "Surm Niilusel" ("Death on the Nile"). Järgmise aasta mais linastub samuti Branagh lavastatud fantaasiaseiklus "Artemis Fowl".

"Tenetis" löövad kaasa veel Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson ja Clémence Poésy, kes meile teadaolevalt hetkel Eestis ei viibi, aga kuna Nolani seni kallima originaalfilmi viimane Eesti võttepäev on juba 27. juulil, siis on tegelikult veel aega ka neid näitlejaid Tallinna tänavatel märgata.

Laagna teel filmitakse veel 24. ja 25. juulil, kuigi esialgu oli plaanis varem lõpetada, aga Nolani meeskond sai Tallinna linnavalitsuselt kahepäevase pikenduse võtete lõpetamiseks.