Kui oled Elisa kasutaja

1. "Greta"

Elisa videolaenutuse uute filmide kaustast leiab nüüd põnevusdraama “Greta”. New Yorgis läbi lüüa üritav armas ja naiivne noor naine Frances (Chloë Grace Moretz) viib metroost leitud käekoti otsekohe selle omanikule tagasi. Omanik Greta (Isabelle Huppert) on ekstsentriline prantslannast klaveriõpetaja, kes armastab klassikalist muusikat ja on piinavalt üksildane. Hiljuti ema kaotanud Frances saab lesest Gretaga üsna ruttu lähedaseks. Neist saavad peatselt sõbrad, kuid Greta emalik võlu hakkab kaduma ja muutub hoopis häirivaks, kui Frances avastab, et Greta elus pole miski selline, nagu näib.

2. "Hundid ja lambad: suur sigadus”

Teine uus tulija Elisa videolaenutuses on eestikeelne kogupere animafilm “Hundid ja lambad: suur sigadus”. Mõnus vaatamine pikkadel suvevaheaja päevadel, kui päike õues kõrvetam hakkab. Film näitab lammaste ja huntide küla põnevat elu. Külas valitseb kord ja rahu kuni saabuvad kaks ootamatut külalist – polaarrebane ja pisike utt. Keegi ei oska arvatagi, et nendega kaasneb surmaoht. Ühendatud hõimu uus juht Hall peab nüüd veenma lambaid ja hunte, et koos töötades on võimalik ükskõik kui suurest probleemist või tõsisest olukorrast võitu saada, sest ühtsuses peitubki jõud!

3. "Detektiiv Anna"

Seriaalimaailma on lisandunud uue seriaali “Detektiiv Anna” esimesed osad. Loo keskpunktiks on väikeses Zadonski nimelises linnakeses elav noor neiu Anna Mironova. Juba lapsepõlvest saadik oli Anna õnnistatud terava mõistuse ning tundlikkusega. Ristpistele eelistab ta kihutada kummalise jalgrattaga, kanda laiasid kottpükse, jõudes moest ette, ning öelda oma mõtteid julgelt välja. Ühtäkki saabub ühel päeval Peterburist provintsilinna uurija Jakov Štolman, et uurida salapäraste kuritegude seeriat. Olles terava mõistusega, tähelepanelik ja pragmaatiline, järgib ta loogikat ning usaldab vaid fakte. Tervet linna hirmu all hoidvate salapäraste mõrvarite tagaajamine seob omavahel kahe teineteisest niivõrd erineva peategelase saatused. Igatahes kütkestab ambitsioonikat pealinnauurijat provintsineiu Anna võime näha teistele nähtamatut ja ennustada tulevikku.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Visionäärist filmirežissööri, Spike Lee uusim film "BlacKkKlansman: Must mees klannis" on tõsielu sündmustel põhinev pöörane lugu reaalsest Ameerika kangelasest. See vaimukaid dialooge, ajastutruud stiili, actionit ja ülilahedat muusikat tulvil sotsiaalkriitiline linateos pälvis Cannes’i filmifestivalil grand prix ja publiku 6 minutit kestnud seisvad ovatsioonid.

70ndate algus USA-s oli suurte ühiskondlike muutuste ja murrangute aeg, mil võitlus võrdsete kodanikuõiguste ees kogus järjest raevukamaid tuure. Ron Stallworth (John David Washington) oli esimene afroameeriklasest politseiuurija Colorado Springsi politseijaoskonnas ning tema saabumine meeskonda võeti vastu skepsise ja varjamatu vaenulikkusega. Külmast vastuvõtust hoolimata otsustab kohkumatu mees saavutada kõrge positsioon kolleegide seas ja imetlus kohaliku kogukonna silmis. Nii võtab mustanahaline mees ette vägagi ohtliku missiooni - imbuda sisse ja paljastada Ku Klux Klan.

Osatäitjad: Alec Baldwin, John David Washington, Adam Driver

Režissöör: Spike Lee

Kui oled Telia kasutaja

1. "Suured väikesed valed“ ("Big Little Lies“)

Seriaali kõiki episoode saab vaadata Telia HBO keskkonnas.

2. Viljandi Folgi otseülekanded Telia LIVE kanalil 25.-28. juulil

3. "Skandinaavia vaikus“ – eksklusiivselt ainult Telia Videolaenutuses!

4. "Kapten Marvel“ ("Captain Marvel“)

5. "Imedepark“ ("Wonder Park“)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Another Life"

2. "The Great Hack"

3. "Secret Obession"

4. "Neon Genesis Evangelion"

5. "Hold the Dark"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "The Boys"


2. "Hanna"

3. "Good Omens"


4. "Mr. Robot"

5. "Tom Clancy's Jack Ryan"