Augusti teisest poolest saavad kõik huvilised Forum Cinmeas kinodes näha menuka Angry Birds’I filmi teist osa "Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film". Selle puhul on aga juba augusti algusest Eesti noortel filmihuvilistel külas filmist tuntud ootamatult plahvatav tegelane nimega Pomm. Must ja suur lind jagab maiuseid, postkaarte ning lisaks võimaldab soetada uuele filmile juba ka soodushinnaga pileteid.

Laupäeval, 3. augustil näeb Pommi alates kell 10.30-12.00 Coca-Cola Plaza ruumides. Peale seda liigub aga Pomm edasi Rotermanni perepäevale, kus korraldab kuni kella 14.00-i lisaks ka põnevaid mänge. Pomm tervitab kõiki Coca-Cola Plaza külalisi ka järgmisel laupäeval, 10. augustil kell 10.30-12.30.

Teisipäeval, 6. augustil näeb sõbralikku lindu aga hoopis Forum Cinemas Viljandi Centrum kinos, kus head-paremat ja sooduspileteid jagab Pomm kell 13.00-16.00.

Tegelikult saab sooduspileteid kindlaks määratud „Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film“ seanssidele soetada ka ilma Pommiga kohtamata. 15 protsenti soodsamad piletid on müügil nii 3., 6. kui ka 10. augustil.

Filmis "Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film" ähvardab uus hädaoht nii Lindude kui ka Sigade saart. Red, Tarmo, Pomm ja Vägev kotkas värbavad appi Tarmo õe Hõbeda ja löövad kampa sigade Leonhardi, tema abilise Courtney ja nohiku Garriga ning sõlmivad savijalgadel vaherahu ja ebahariliku supertiimi, et oma kodud päästa.

Eesti vaatajate jaoks on filmitegelastele oma hääle andnud Märt Avandi (Red), Ott Sepp (Tarmo), Marko Matvere (Pomm), Henry Kõrvits (Vägev kotkas), Indrek Ojari (Leonhard), Saara Pius (Courtney), Piret Krumm (Hõbe), Kaspar Velberg (Garri), Tiit Sukk, Evelin Võigemast, Laura Põldvere, Kaire Vilgats, Liina Ariadne Pedanik, Martti Hallik, Lauri Pedaja ja paljud teised