Kui oled Elisa kasutaja

1. "Gloria Bell”

Elisa Elamuse Videolaenutuse uute tulijate kaustast leiab romantilise komöödia “Gloria Bell”. Gloria (Julianne Moore) on vabameelne lahutatud naine, kelle päevi täidab range kontoritöö ja öid lõbutsemine Los Angelese klubide tantsupõrandatel. Kui ta aga kohtab ühel õhtul Arnoldit (John Turturro), saab alguse ootamatu armusuhe, mis on täis nii tärkava armastuse rõõme kui ka kohtamiste, identiteedi ja perekonnaga seotud raskuseid. Film sellest, kuidas armastuse võib leida igal ajal, suhted pole eal lihtsad ja miski ei saa sind maha murda, kui vaid tantsimist jätkad.

2. "Alita: Sõjaingel"

Videolaenutuse uute filmide seas on ka ulmepõnevik “Alita: Sõjaingel”. Filmi kaas-stsenaristiks ja tootjaks on James Cameron, kelle looming on ka uhke “Avatari” maailm. Filmi aluseks on Yukito Kishiro loodud mainekas manga-sari "Gunnm" ehk "Battle Angel Alita". Näitlejatena löövad kaasa mitmed Oscari-võitjad nagu nt Christoph Waltz ja Jennifer Connelly. Film viib meid mitmesaja aasta kaugusele tulevikku, kus "küber-arst" Ido Raudlinna leiab prügimäelt teadvuseta küborgi Alita, kes on üsna kehvas seisus. Ärgates ei mäleta Alita midagi oma minevikust, ei sellest, kes ta on ega maailmast enda ümber. Kõik on uus ja iga kogemus esmakordne. Ido püüab tüdrukut kaitsta tolle salapärase mineviku eest, samas kui Alita uus sõber Hugo pakub abi kadunud mälestuste taastamiseks.

3. "Shazam!”

Videolaenutusest eiab nüüd ka kuuma ulmemäruli “Shazam!”. Meist igaühes on peidus superkangelane, kelle välja toomiseks läheb vaid pisut võlukunsti vaja. Billy Batsoni puhul piisab sõna “SHAZAM!” hõikamisest ja tänu iidsele võlurile muutub 14-aastane kasulaps täiskasvanud superkangelaseks Shazamiks. Jumaliku keha, kuid lapse südamega Shazam naudib oma täiskasvanu versiooni, tehes seda, mida iga teismeline supervõimetega peale hakkaks: lõbutsedes nendega! Kas ta suudab lennata? On tal röntgennägemine? Kas ta saab kätest välgunooli pilduda? Kas saab sotsiaalteaduste kontrolltöölt puududa? Shazam asub lapseliku rõõmu ja muretusega oma võimete piire kompima. Kuid samas peab ta oma võimeid kärmelt talitsema õppima, et dr Thaddeus Sivana juhitud kurjade surmavate jõududega võidelda.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Nüüd, kui Dom ja Letty on mesinädalatel, Brian ja Mia mängust väljas ja teised süüst vabastatud, elab meeskond lõpuks justkui normaalset elu. Aga siis ilmub välja üks salapärane naine, kes meelitab Domi taas kuritegelikku maailma, millest tal ei näigi pääsu olevat. Kuubast New Yorki ja edasi Arktika jääväljadele – me eliittiim seikleb kõikjal maailmas, et üritada takistada kogu maailma ähvardavat anarhisti ja tuua koju mees, kes nad kokku liitis.

Osatäitjad: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris , Charlize Theron, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Luke Evans

Režissöör: F. Gary Gray

"Vändapidurid" on pöörane komöödia noortest ja vanadest, kukkedest ja kanadest. Kui kolme teismelise vanemad saavad juhuslikult teada, et tüdrukutel on plaan vabaneda kooli lõpu ballil oma süütusest, korraldavad nad ühekoos öise salaoperatsiooni tiinekate plaani nurjamiseks. Ohtralt nalja saab eelkõige noorte elust mitte mõhkugi mõistvate neurootikutest täiskasvanute endi kulul, kellele on saabunud suurimat eneseületust nõudev hetk elus.

Kuidas saada jagu alateadlikust tungist järeltulija igat sammu turvaliseks polsterdada? Kas tütreke suudab iseseisvalt ohtudest ja küsitavate motiividega kuttidest mööda laveerida? Miks on nii raske lubada lapsel teha tähendusrikkaid esimesi samme iseseisva elu teel? Neile küsimustele saab vastused ainult praktikas. Andes neidudele vabaduse ja võimaluse rakendada seda, mida armastavad vanemad oma maimukestele kasvatusega sisendanud on, saavad papad-mammad ise kõige suurema õppetunni osaliseks.

Osatäitjad: Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz, Gary Cole

Režissöör: Kay Cannon

Kui oled Telia kasutaja

1. "Kes tappis Garrett Phillipsi?“ ("Who Killed Garrett Phillips?“)

Kaheosaline krimidokumentaal on vaadatav Telia HBO keskkonnas.

2. "Skandinaavia vaikus“ – eksklusiivselt ainult Telia Videolaenutuses!

3. "Gloria Bell“

4. "Miks me tahame luua?“ ("Why Are We Creative: The Centipede's Dilemma“)

5. "Lili imeline reis“ ("El libro de Lila“)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Overlord"

2. "Bumblebee"

3. "Mission: Impossible - Fallout"

4. "The Red Sea Diving Resort"

5. "A Quiet Place"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "The Boys"

2. "The Man In the High Castle"

3. "Justified"

4. "Too Old to Die Young"

5. "Good Omens"