Sari pakuks vaatajale ühe vaatenurga noore ja vaese, kuid ambitsioonika Hemingway elust Pariisis, kui ta töötas seal ajakirjaniku ja kirjanikuna 1920. aastatel. Ta elas Pariisis oma naise Hadley Richardsoniga ja kohustus inimesega nagu Aleister Crowley, John Dos Passos, F. Scott Fitzgerald ja tema naine Zelda Fitzgerald, James Joyce, Ezra Pound ja loomulikult Gertrude Stein.

Ernest Hemingway 57-aastane lapselaps Mariel Hemingway sõnas The Hollywood Reporterile, et „Pidu sinus eneses“ („A Moveable Feast“) on olnud tema lemmikraamat juba ajast, mil ta oli 11-aastane ja kui tema isa viis ta Pariisi. Mariel Hemingway meenutab, et ajal, mil ta seda raamatut luges, näitas ta isa talle, kus menukirjanik elas, sõi, kirjutas ja unistas kirjanikuks saamisest.

Scribneri kirjastus avaldas memuaarikogu „Pidu sinus eneses“ 1964. aastal ehk kolm aastat peale Hemingway surma. Memuaarteos põhineb märkmikel, mille Hemingway kirjutas 1920. aastatel Pariisis ja mille ta taasavastas mõned aastad enne oma surma.