1. Tommy Lee Jones. Kuigi Tommy Lee Jones nomineeriti 1980ndatel mitmele auhinnale, siis paljudele pole ta meelde jäänud oma rolli poolest filmides nagu „Lonesome Dove" (1989) või „The Executioner's Song" (1982). Kuulsus hakkas koitma alles 1991. aastal linastunud filmiga „JFK", kui Tommy Lee Jones oli juba 45-aastane. Esimese Oscari pälvis Jones aga 1993. aastal linastunud filmi „The Fugitive" eest. Loomulikult ei saa unustada ka 1997. aastal linastunud meistriteost „Men in Black" ega meelest lasta tema rolli 2007. aastal linastunud filmis „No Country for Old Men".

Tommy Lee Jones

2. Leslie Nielsen. Kui kuuled Leslie Nielseni nime, siis kas ta meenub 1957. aasta filmist „Tammy and the Bachelor"? Ilmselt mitte. Mehe kuulsus võttis aga sootuks teise pöörde, kui ta näitles 1980. aastal linastunud filmis „Airplane!". Sel ajal oli ta juba 54-aastane. Selle järgnes aga eriti edukas filmisari, milleks on „The Naked Gun" ehk „Palja relvaga". Sarja esimene film „The Naked Gun: From the Files of Police Squad" linastus 1988. aastal.

Leslie Nielsen

3. Betty White hakkas oma karjääriga aktiivsemalt tegelema 1939. aastal ja 1950ndate keskpaigaks oli ta esimene naine Hollywoodis, kes sai toota situatsioonikomöödiat „Life with Elizabeth". Ja kuigi Betty White'i saavutused olid muljetavaldavad, siis suuremale osale Ameerikast ei öelnud tema nimi järgmised paarkümmend aastat ikka veel midagi. Suurem tuntus tuli naisele aga siis, kui ta sai rolli „The Mary Tyler Moore Show" sarjas, mis jooksis 1970-1977. Betty White'i karjäär sai aga veel suurema tõuke, kui ta mängis aastatel 1985-1992 sarjas „The Golden Girls". Olenemata kõrgele vanusele mängis Betty White aastatel 2010-2015 telesarjas „Hot in Cleveland".

Betty White

4. Christoph Waltz. Suuremale osale filmifännidest oli Christoph Waltz tundmatu näitleja enne tema läbimurdelisi rolle Quentin Tarantino linateostes „Inglorious Basterds" (2009) ja „Django Unchained" (2012). Mõlema filmirolli eest pälvis Waltz ka Oscari. Varem tegeles Waltz näitlemisega küll, kuid ta mängis peamiselt Saksa filmides. Näiteks 1993. aastal mängis ta Saksa linateoses „König der letzten Tage".

Christoph Waltz

5. Judi Dench. 1960. ja 1970. aastatel oli Dench peamiselt teatrinäitleja. Esimene suur auhind tuli aga rolli eest filmis „A Room with a View" (1985). Umbkaudu kümmekond aastat hiljem võttis Dench vastu M-i rolli Bondi-filmides. Ilmselt teavadki paljud teda just selle rolli tõttu. Sellest ajast saati on Dench hakanud mängima üha rohkemates filmides ja teda on pärjatud mitmete mainekate auhindadega.

Judy Dench

6. Steve Carell. Varasemalt oli Carellil mõni roll siin-seal. Suurem murrang tuli aga 2005. aastal, kui 43-aastane Carell sai kaks ikoonilist rolli. Üks roll oli filmis „The 40-Year-Old Virgin" ja teine roll kestis telesarjas „The Office" lausa järgmised kaheksa aastat. Carell on oma fännidele just kui tõestanud, et ta on näitleja, kes muutub aja jooksul järjest paremaks.

Steve Carell

7. Samuel L. Jackson tegi oma debüüdi 1972. aastal filmis „Together for Days". Peale seda mängis ta kümmekond aastat teatris ja oli suuremale osale inimestes tundmatu. 1989. aastal, kui Jackson oli üle 40-aasta vana, mängis ta filmis „Do the Right Thing" ja loomulikult Martin Scorcese 1990. aastal linastunud filmis „Goodfellas". Tänaseks on Samuel L. Jackson näitleja, keda teavad kõik.

Samuel L. Jackson

8. Ian McKellen. Kas suudad nimetada mõne filmi, milles Ian McKellen mängis enne 1991. aastat? Ilmselt mitte. Sel ajal oli mees juba üle 50-aastane, aga tema näitlejakarjääri paremad aastad olid alles ees. 1993. aastal mängis ta linateoses „And the Band Played On", mis tõi talle palju tuntust. 1995. aastal mängis McKellen filmis „Richard III", mis oli samuti suur hüpe karjääriredelil. Vaatamata sellele on McKelleni kuulsaimad rollid Gandalfi roll „Sõrmuste isanda" filmides ja Magneto roll „X-Meeste" filmides.

Ian McKellen