Kui oled Elisa kasutaja

1. "Dumbo"

Koguperefilmide uueks filmiks Elisa Elamuse videolaenutuses on “Dumbo”, mis on loodud Walt Disney samanimelise animafilmi ainetel. Tsirkuseomanik Max Medici võtab tööle sõjast naasnud endise staari Holt Farrieri ning tolle lapsed, et nad hoolitseks vastsündinud elevandibeebi eest, kelle tohutud kõrvad muudavad ta vaatajate naerualuseks. Kui selgub, et just tänu neile kõrvadele suudab Dumbo lennata, tabab Medici virelevat tsirkust seninägematu publikumenu. See toob kohale värvika meelelahutusmagnaadi, kes meelitab Maxi ja kogu tema trupi oma meelelahutuskekusesse Unistustemaa. Ent siis saab Holt teada, et Unistustemaa särav pealispind varjab üsnagi süngeid saladusi...

2. "Kõik on tõsi"

Uus tulija Elisa videolaenutuses on film “Kõik on tõsi”, mis heidab pilgu maailmakuulsa William Shakespare’i elu viimastele aastatele. Aastal 1613 tules hävinud kuulus Londoni teater "Globus" sunnib William Shakespeare'i naasma oma kodulinna Stratfordi. Seal aga tuleb tal taas tegeleda oma mineviku varjudega. Perekond, kelle ta hülgas kolmkümne aasta eest, ei võta teda just ülearu soojalt vastu.

3. “Ootamatu armastus”

“Ootamatu armastus” räägib loo Marcosest ja Anast. Nad on pikalt abielus ning nad elavad Buenos Aireses nagu iga teine tavaline keskklassi perekond. 25 aasta jooksul on nad olnud ideaalsed vanemad oma ainsale pojale Lucianole, kuigi sageli ka Luciano eest hoolitsedes oma soove ja unistusi eirates. Ühel päeval läheb Luciano välismaale õppima. Poja väljakolimine tekitab kodus tühjuse, mida Marcos ja Ana kuidagi täita ei suuda ning nad hakkavad kahtlema, mis on veel neil kui paaril üldse ühist või mis neid peale poja koos hoidis. Jõutakse otsusele, et parem on lahutada kui nii edasi elada. Marcos kolib pärast lahutust oma sõbra juurde lootusega tutvuda uute toredate naistega, Ana naudib oma vabadust üksinda. Aeg-ajalt nad kohtuvad, meenutavad minevikku ja paratamatult tekivad mõtted, kas uus vaba elu on parem kui endine.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Stiilne märulipõnevik vampiirisõdalasest Selenest (Kate Beckinsale), kes on kistud vampiiride ja libahuntide igipõlisesse sõtta. Konflikti suudab lahenduse tuua üksnes Michael (Scott Speedman), kellesse Selene ülepeakaela armub.

Kaunis vampiiritar Selene (Kate Beckinsale) ja pool-libahunt Michael (Scott Speedman) üritavad välja selgitada, miks nende liigid aegade algusest sõjajalal on olnud.

Sõda aristkoraatlike vampiiride ning verejanuliste libahuntide vahel on kestnud sajandeid, nüüd viiakse meid selle konflikti juurte juurde. Libahuntide ridadest kerkib esile raevukas Lucian (Michael Sheen), kes innustab oma rassi hakkama vastu Viktorile (Bill Nighy), julmale vampiirikuningale, kes on libahunte aastasadu taga kiusanud. Lucianile on abiks tema salajane armastatu, kaunis vampiir Sonja (Rhona Mitra). Üheskoos püüavad nad vabastada libahundid kurnavast orjusest.

Kolme esimese filmi täht Kate Beckinsale kehastab taas kord vampiiritar Selene'i, kes põgeneb vangistusest ja satub maailma, kus inimesed on avastanud nii vampiiri- kui libahundiklannide olemasolu ja on ühtlasi kuulutanud sõja mõlema surematute liigi väljajuurimiseks. "Teispoolsus: ärkamine" on juba neljas lugu ulmelisest seiklussaagast, mis algas aastal 2003.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Ajapõgenikud“ ("Beforeigners“)

Uue seriaali esimene episood on vaadatav Telia HBO keskkonnas.

2. "Skandinaavia vaikus“

Eksklusiivselt ainult Telia Videolaenutuses!

3. "Igaviku väravas“ ("At Eternity's Gate“)

4. "Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jäle“ ("Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile“)

5. "Muumid ja talvine imedemaa“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Mindhunter" - 2. hooaeg

2. "S.W.A.T."

3. "Jumanji: Welcome to the Jungle"

4. "Along with the Gods: The Two Worlds"

5. "Along with the Gods: The Last 49 Days"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "The Boys"

2. "Suspiria"

3. "Free Meek"

4. "Too Old to Die Young"

5. "The Terror"