Kui oled Elisa kasutaja

1. "Dumbo"

Koguperefilmide uueks filmiks Elisa Elamuse videolaenutuses on “Dumbo”, mis on loodud Walt Disney samanimelise animafilmi ainetel. Tsirkuseomanik Max Medici võtab tööle sõjast naasnud endise staari Holt Farrieri ning tolle lapsed, et nad hoolitseks vastsündinud elevandibeebi eest, kelle tohutud kõrvad muudavad ta vaatajate naerualuseks. Kui selgub, et just tänu neile kõrvadele suudab Dumbo lennata, tabab Medici virelevat tsirkust seninägematu publikumenu. See toob kohale värvika meelelahutusmagnaadi, kes meelitab Maxi ja kogu tema trupi oma meelelahutuskekusesse Unistustemaa. Ent siis saab Holt teada, et Unistustemaa särav pealispind varjab üsnagi süngeid saladusi...

2. "Kõik on tõsi”

Uus tulija Elisa videolaenutuses on film “Kõik on tõsi”, mis heidab pilgu maailmakuulsa William Shakespare’i elu viimastele aastatele. Aastal 1613 tules hävinud kuulus Londoni teater "Globus" sunnib William Shakespeare'i naasma oma kodulinna Stratfordi. Seal aga tuleb tal taas tegeleda oma mineviku varjudega. Perekond, kelle ta hülgas kolmkümne aasta eest, ei võta teda just ülearu soojalt vastu.

3. “Ootamatu armastus”

“Ootamatu armastus” räägib loo Marcosest ja Anast. Nad on pikalt abielus ning nad elavad Buenos Aireses nagu iga teine tavaline keskklassi perekond. 25 aasta jooksul on nad olnud ideaalsed vanemad oma ainsale pojale Lucianole, kuigi sageli ka Luciano eest hoolitsedes oma soove ja unistusi eirates. Ühel päeval läheb Luciano välismaale õppima. Poja väljakolimine tekitab kodus tühjuse, mida Marcos ja Ana kuidagi täita ei suuda ning nad hakkavad kahtlema, mis on veel neil kui paaril üldse ühist või mis neid peale poja koos hoidis. Jõutakse otsusele, et parem on lahutada kui nii edasi elada. Marcos kolib pärast lahutust oma sõbra juurde lootusega tutvuda uute toredate naistega, Ana naudib oma vabadust üksinda. Aeg-ajalt nad kohtuvad, meenutavad minevikku ja paratamatult tekivad mõtted, kas uus vaba elu on parem kui endine.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Neuroloog Dr Robert Laing (Tom Hiddleston) kolib Londonist kaks miili läänepool asuvasse ultramodernsesse luksuslikku tornmajja lootes sealt leida igatsetud anonüümsust. Paraku ei ole majaelanikel kavaski Robertile rahu anda. Jälgides keerukate sotsiaalsete arengute lahtirullumist selles isoleeritud hierarhilises kommuunis otsustab mees heanaaberlikult seltskonda integreeruda. Eskaleeruv heitlus oma positsiooni säilitamise eest laostab järkjärgult nii Roberti head kombed kui terve mõistuse, täpselt sama moodi nagu üleüldine kaos on lagundamas kogu hiigelhoonet. Tuled kustuvad, liftid seiskuvad, kuid hullumeelne pidu läheb edasi. Probleemiks on inimesed. Valuutaks on alkohol. Imerohuks kõigi murede vastu on seks. Hiljem, istudes oma varemetes korteri rõdul ja küpsetades maja arhitekti, luksuslikus katusekorteris resideerunud Hr. Royal’i (Jeremy Irons) kalli tõukoera kintsu, tunneb Dr. Robert Laing end lõpuks koduselt...

Inspireerivas komöödias „Teine võimalus” kehastab Jennifer Lopez („Naabripoiss”) 40-aastast Mayat, kes on liiga väheste saavutuste tõttu masendusse sattunud. Ta on kogenud, kiire taibuga ja läbinägelik töötaja, kes ei saa ametikõrgendust vaid seetõttu, et tal puudub ülikoolikraad. Kuid siis avaneb tal võimalus tõestada, et tema elutarkus on sama hea kui raamatutarkus ja teiseks võimaluseks ei ole kunagi hilja.

Arvukate mõrvade jätkuks, mis on toime pandud Jigsaw sarimõrvari käekirjaga, hakkab politsei taga ajama 10 aastat tagasi surnud mehe kummitust, sattudes mängu, mis on alles alanud.

Kas John Kramer on surnuist üles tõusnud, et maailmale meelde tuletada, kui tänulik peab elu eest olema? Või on tegu lõksuga, mille on mõrvar üles seadnud nende reeglite järgi?

Kui oled Telia kasutaja

1. "Pallurid“ ("Ballers“)

Seriaali uue hooaja esimest episoodi saab vaadata Telia HBO keskkonnas.

2. Stand-up show "Kärbsed"

3. "Raamatupood“ ("The Bookshop“)

4. "Reis Hispaaniasse“ ("The Trip to Spain“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta!

5. "Mesilane Maia: Meemängud“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Mindhunter" - 2. hooaeg

2. "Dave Chappelle: Sticks & Stones"

3. "Marshall"

4. "Peaky Blinders"

5. "Wu Assassins"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "The Boys"