"Sõprade" pilootepisoodi linastumisest saab septembris 25 aastat ning suure sündmuse puhul antakse välja Saul Austerlitzi raamat "Generation Friends", mis räägib seriaali ajaloost, selle telgitagustest ja asjadest, millest pole varem väga palju räägitud. Kuna EW sai koopia juba kätte, siis avaldati nende poolt ka mõned huvitavad seigad "Sõprade" ajaloost.

Üheks neist on tõsiasi, et Jennifer Aniston oli tegelikult enne "Sõpru" ühe teise seriaali peaosas. Selleks oli CBS-i "Muddling Through", mis õnneks või kahjuks kunagi telesse ei jõudnud, kuigi filmitud oli juba päris mitu episoodi. Kui CBS oleks otsustanud seriaaliga jätkata, siis oleks pidanud vahepeal "Sõprades" mängima asunud Aniston loobuma rollist ning sinna oleks otsitud uus näitleja või oleks Racheli karakter üldse seriaalist välja kirjutatud.

Raamatus "Generation Friends" kirjutab Saul Austerlitz, et "Muddling Through" jaoks oli juba mitu episoodi filmitud, aga ühel hetkel otsustati, et seriaal endisest vangist, kes hakkab motelli üleval pidama, ei suuda siiski piisavalt palju vaatajaid koguda, mistõttu ei pidanud Aniston seetõttu "Sõpradest" loobuma.

Lisaks selgub raamatust, et Monica rolli, mille tegi kuulsaks Courtney Cox, pakuti esmalt hoopis 90ndate telestaarile Janeane Garofalole, kes oleks Rossi õde kehastanud hoopis teistmoodi. Monica oleks peaaegu olnud karm, küüniline ja sarkastiline, aga Coxi abil muutus ka naljakaks puhtusefriigiks

Saul Austerlitzi “Generation Friends” ilmub 17. septembril. Raamat paistab olevat iga "Sõprade" fänni jaoks tõeline seniavaldamata faktide aardekirst.