Brad Pitt pole oma filmikarjääri jooksul kunagi kosmoses käinud. Õnneks tuli appi James Gray ("The Immigrant", "The Lost City of Z"), kes viib Pitti sel sügisel esmakordselt tähtede poole.

James Gray ("The Immigrant", "The Lost City of Z") eepilises ulmethrilleris "Tähtede poole" ("Ad Astra") löövad peale Brad Pitti kaasa veel ka Tommy Lee Jones, kes kehastabki Pitti karakteri isa, aga ka Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland ja Jamie Kennedy.

Muusika eest vastutab alati oivaline Max Richter ("Mary Queen of Scots", "Hostiles", "Taboo", "The Leftovers") ning pildile ilu toob meieni Hoyte van Hoytema, kes on ka Christopher Nolani filmi "Tenet" operaator.

Film pidi esialgu linastuma selle aasta jaanuaris ja seejärel mais, aga kuna tootja Fox on nüüd Disney all, siis tõsteti film sügisesse.

Sünopsis: Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) võtab ette teekonna meie päikesesüsteemi äärealadele, otsides oma isa (Tommy Lee Jones), kes aastate eest ülisalajase missiooni käigus kadunuks jäi. Roy ülesandeks on lahendada mõistatus, mis ähvardab meie planeedi püsimajäämist.