Filmi kangelased, kolm kuuenda klassi poissi, naudivad oma lapsepõlve täiel rinnal, kuniks esile kerkib tõsisem teema - pidu koos tüdrukutega ja sinna peab minema ettevalmistatuna. Mida tänapäeva noored teevad, et ennast tundmatute teemadega kurssi viia? Vaatavad internetist järgi. Sealt aga tuleb ette üks kahtlane pornovideo, mis jääb tegelasi kummitama terve filmi vältel. Ja sellises rütmis kulgeb ka terve film - midagi avastatakse, satutakse seiklustesse ja otsitakse pidevalt väljapääsu uutest jamadest.

Sellist seikluskomöödiat, kus peategelaed on lapsed, pole päris pikka aega tehtud, arvestades, et tegemist ei ole mõeldud lastele mõeldud filmiga, kuid tõenäoliselt on see sobilik siiski teismelistele. Filmis demonstreeritakse mitmeid huvitavaid elulisi aspekte, mis noortele huvi võiks pakkuda ning mida läbi nalja on üritatud edasi anda. Filmis väga tõsiseid teemasid ei käsitleta, seega midagi sügavat sellest filmist oodata ei tasu. Kuid ka selles on oma võlu. Lapsnäitlejad on suurepärased ning esitavad oma rolle usutavalt.

Filmi stsenaristid (Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky) ja režissöör Gene Stupnitsky on teinud koos suhteliselt tüüpilisi Hollywoodi komöödiaid nagu "Esimene aasta" ("Year One"), "Halb õpetaja" ("Bad Teacher"), ning tundub, et neile sobib selline väikese vimkaga loo jutustamine. Just nagu "Paipoisidki" ja see on ka filmi suurimaks plussiks, et kangelased on 6. klassi krutskeid täis poisid, mitte tiinekad või täiskasvanud, sest muidu oleks see film maailma kõige tüüpilsem Hollywoodi film, mis kohati ei ole isegi nii naljakas kui ta olla tahaks.

Asi võib muidugi olla ka selles, et film kubiseb poiste omavahelistest naljadest, mida ehk naissoost isikud niiväga ei mõista või ei suuda samastuda. Kuid sellele vaatamata, vaatamist jätkub, seiklused on põnevad, kohati täiskasvanulikult mõjuvad poisid on meelelahutuslikud ja üldse toredad. Võib olla sobiks see film uue kooliaasta alguseks nii mõnelegi lapsevanemale ja ägedale tädile või onule, kes tahavad oma noori sugulasi kinno viia.