Kui oled Elisa kasutaja


1. “Klassikokkutulek 3: Ristiisad"

Elisa Elamuse videolaenutuses on nüüd kõik kolm “Klassikokkutuleku” triloogia osa! Neist kõige uuem, “Klassikokkutulek 3” on filmisaaga pöörane lõppsirge, kus häbenemiseks pole aega ning risti ei lööda ette mitte millegi ees. Kolm parimat sõpra Mart, Andres ja Toomas tulevad tagasi. Nagu ikka, on neil on pakkuda geniaalne lahendus nii oma eluprobleemidele, kui filmisõbra vabale ajale. Loo viimase peatüki alguses leiame kolm klassivenda olukorrast, kus kuri saatus on kõige hullemini asunud Andrest väntsutama. Alustades eksnaise Anne uuest imalalt sulnist pereidüllist koos nägusa rikkurist abikaasa ning vastsündinud beebiga, kuni ootamatult kaelasadanud kohustusest hooldada invaliidistunud isa. Miks küll on teistel elu kõige ilusam just siis, kui sinul kõige hullemini rapib? Kui Anne teeb Andresele ettepaneku hakata beebi ristiisaks, otsustab vapper mees leida ristsetele minekuks oma käevangu maailma kauneima kaaslanna. Sünnib äärmiselt loogiline plaan suunduda naisejahile tantralaagrisse. Pakkinud kaasa ratastoolis isa ja suured lootused, alustab Andres koos kaimude Toomase ja Mardiga stiihilist amokki läbi Eesti kuuma suve.

2. "After the Wedding"

Teiseks soovitame meie videolaenutusest vaadata kunagist Taani poolt võõrkeelse filmi Oscari kandidaadiks esitatud filmi, mille peaosas näeme ilmselt ühte kõige tuntumat Taani näitlejat Mads Mikkelseni. Varases keskeas Jacob Petersen töötab Indias kodutute laste varjupaigas. Enne varjupaigale nelja miljoni dollari suuruse annetuse tegemist soovib Taani ärimees Jörgen, et Jacob lendaks temaga kohtuma ja oleks külaliseks tema tütre Anna pulmas. Vastumeelselt kodumaale sõitnud Jacob avastab, et olukord on keerulisem, kui ta arvata oskas. Taaskohtumine endise pruudi Helenega ja mitmete saladuste ilmsikstulek jätab kustumatu jälje paljude ellu.

3. Elisa Huub

Elisa Huubist leiab palju põnevat vaatamist iga seriaalihuviline. Eksklusiivselt ainult Huubi klientidele pakume ettevaatamist ja nüüdsest rohkem sisu kui varasemalt - parimad Eesti sarjad on saadaval enne tele-eetrit, reklaamivabalt ja parimas võimalikus kvaliteedis. Näiteks saavad kõik “Kättemaksukontori” fännid minna ja juba praegu ära vaadata uue 22.hooaja kuus esimest osa! Loomulikult lisanduvad varsti ka ülejäänud osad. Samuti kutsume vaatama uut Marii Karelli saadet “Laser”, mis toob iga nädal vaatajani päevakajalised persoonid ja nutikad teemakäsitlused. Ka “Laseri” hooaja esimesed neli ahjusooja osa on Huubis juba ettevaatamiseks üleval ning uued osad lisanduvad jooksvalt!

“Laseri” tiiser:


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Triloogia viimane osa "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" on filmisaaga pöörane lõppsirge, kus häbenemiseks pole aega ning risti ei lööda ette mitte millegi ees. Kolm parimat sõpra - Mart, Andres ja Toomas, tulevad tagasi. Nagu ikka, on neil on pakkuda geniaalne lahendus nii oma eluprobleemidele, kui filmisõbra vabale ajale.

Kui vaataja kuldse kolmikuga viimati kohtus, olid meeste murepilved lahtumas ja naistejamad rahuldavalt lahenenud – Toomas jõudis tanu alla, Mart leidis tagasitee abikaasa rüppe ning Andres saanud lõpuks ühe kohtingust huvitatud neiu telefoninumbri. Loo viimase peatüki alguses aga leiame kolm klassivenda olukorrast, kus kuri saatus on kõige hullemini asunud Andrest väntsutama. Alustades eksnaise Anne uuest imalalt sulnist pereidüllist koos nägusa rikkurist abikaasa ning vastsündinud beebiga, kuni ootamatult kaelasadanud kohustusest hooldada invaliidistunud isa. Miks küll on teistel elu kõige ilusam just siis, kui sinul kõige hullemini rapib? Kui Anne teeb Andresele ettepaneku hakata beebi ristiisaks, otsustab vapper mees leida ristsetele minekuks oma käevangu maailma kauneima kaaslanna. Sünnib äärmiselt loogiline plaan suunduda naisejahile tantralaagrisse. Pakkinud kaasa ratastoolis isa ja suured lootused, alustab Andres koos kaimude Toomase ja Mardiga stiihilist amokki läbi Eesti kuuma suve.

"Johnny English asub vastulöögile" on ülemeeliku action-komöödia seeria kolmas peatükk, kus fännide poolt armastatud Rowan Atkinson naaseb ekraanidele kehastama brittide kuulsaimat natuke napakat eriagenti.

Seekordne seiklus saab alguse küberrünnakust, mis paljastab kõik Briti sala-agendid, muutes MI7-st erruläinud ja praegu rõõmsalt õpetaja-ametit pidava Johnny Englishi Briti valitsuse ainsaks lahenduseks. Tagasi ametisse kutsutuna hüppab English pea ees sündmuste keerisesse – tema ülesandeks saab tabada küberrünnaku eest vastutav ajugeeniusest häkker. Olles mees, kel jääb sageli oskustest vajaka ning varustatud vaid analoog-maailma meetoditega, peab Johnny English oma missiooni edukaks täideviimiseks ületama moodsa tehnoloogia poolt seatud takistused.

Tõsielul põhinev sütitav ja hingestatud film jutustab äsja emaks saanud noorest juristist Ruth Bader Ginsburgist, kes üritab sel meestekesksel alal läbi lüüa. Film keskendub sellele, kuidas ta alustas naistele võrdsete õiguste nimel võitlemist. Kui Ruth (Felicity Jones „Kõiksuse teooria”) ühes abikaasa Martyga (Armie Hammer „Kutsu mind oma nimega”) võtab vastu murrangulise juhtumi, teab ta, et see võib igaveseks muuta viisi, kuidas kohtud ja Ameerika Ühendriigid soolisesse diskrimineerimisse suhtuvad. Film näitab ka Ruthi ja Marty muinasjutulist armastust, partnerlust, mis oli edukas nii eraelus kui ka tööalaselt.


Kui oled Telia kasutaja

1. "Me saame hakkama“ ("Getting On“)

Seriaali kõik hooajad on vaadatavad Telia HBO keskkonnas.


2. NOËP kontserdi otseülekanne Telia LIVE kanalil laupäeval 7. septembril kell 20.00

3. "Arktika“ ("Arctic“)

4. Stand-up show: Sander Õigus "Kolmandas isikus"

5. Päkapikkudega kodus“ ("Gnome Alone“)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Mindhunter" - 2. hooaeg

2. "The Spy"

3. "The Dark Crystal: Age of Resistance"

4. "Hip-Hop Evolution"

5. "Archer" - 10. hooaeg

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Carnival Row"

2. "The Boys"

3. "This is Football"

4. "Too Old to Die Young"

5. "The Exorcist"