The New York Times intervjuus leidis Pitt, et tänapäevane filmitööstus kuulub noorematele meestele ning tal pole plaanis enam osaleda korraga mitmes uues filmis. See tähendab, et pärast tänavust aastat näeme Pitti aina vähem suurte filmide peaosades.

Pitt rääkis, et tema jaoks hakkab filme olema nüüd vähem ja ka filmide vahel hakkavad olema ka suuremad pausid, sest tal on tekkinud uued ambitsioonid.

The New York Times artiklist selgub, et Pittil on aastate jooksul tekkinud huvi nii skulpturismi kui ka maastikuarenduse vastu.

Pitt pole enam ammu ainult näitleja, sest on produktsioonistuudio Plan B Entertainment abil tõestanud, et on ka väga võimekas ja valiv produtsent. Plan B all valmisid näiteks kolm parima Oscari võidufilmi "12 Years a Slave", "Moonlight" ja "The Departed", aga ka "The Lost City of Z", "Okja", "Selma", "Beautiful Boy" ja The Last Black Man in San Francisco".

Enne 2019. aastat nägime Pitti viimati Netflixi filmi "War Machine" peaosas. Enne seda osales ta koos Marion Cotillardiga spioonipõnevikus "Allied" ja veel varem koos oma toonase abikaasaga draamas "By the Sea".

Pitt polegi viimastel aastatel tegelikult väga paljudes filmides osalenud, aga nüüd hakkame teda kinoekraanil veel vähem nägema.