Oma ajastu lapsena valminud "Face/Off" kiideti kriitikute poolt heaks, kandideeris Oscarile, osutus kassahitiks ning tegi aegluubis tulistamistseene seninägematu koreograafiaga kaks aastat enne "Matrixi" linastumist. Järgnevate aastate jooksul selgub, et kas sama suudab saavutada ka uusversioon.

Uusversiooni taga seisab Paramount Pictures, mis tootis ka 1997. aasta filmi. Uue filmi stsenarist on Oren Uziel ("22 Jump Street, "The Cloverfield Paradox", "Sonic the Hedgehog) ning produtsendid on "Kiired ja vihased" filmiseeria poolest tuntud Neal Moritz ja Mel Gibsoni "Hacksaw Ridge'i" ja ka algupärase "Face/Off" produtsent David Permut.

1997. aasta filmi režissöör oli Hongkongi märulimeister John Woo ("The Killer", "Bullet in the Head", "Hard Boiled", "Red Cliff", "A Better Tomorrow"), kes pani 1992. aastal jala Hollywoodi ukse vahele, kui lavastas vägagi õnnestunud Jean-Claude van Damme märuli "Hard Target". Sellele järgnesid John Travolta ja Christian Slateri vaimustavalt jabur "Broken Arrow", alahinnatud ja väga stiilne "Mission: Impossible 2", Nicolas Cage'i kehvavõitu sõjafilm "Windtalkers" ja keskpärane Ben Afflecki "Paycheck". Woo Hollywoodi perioodi vahest kõige vingem film oli aga 1997. aasta "Face/Off", mille peaosas särasid John Travolta ja Nicolas Cage.

"Face/Off" või siis eesti keeles "Kahevõitlus" ei säranud mitte ainult oma karjääri tipus olevate näitlejate oivalise mängu tõttu, vaid oma osa mängis ka eriti jabur süžee. Nimelt kehastab Travolta lapse kaotanud FBI agenti ning Cage hullumeelset terroristi. Nad on surmavaenlased, kes omandavad ühel hetkel üksteise identiteedid, aga teevad seda nii, et Cage'i ja Travolta tegelaskujude näod sõna otseses mõttes eemaldatakse kirurgilisel teel ning vahetatakse ära. Cage kehastab Travoltat ja Travolta Cage'i.

Uusversioonil on ees väga raske ülesanne leida peaosadesse näitlejad, kes suudaksid niivõrd jaburas filmis väga usutavalt mõjuda.