Kui oled Elisa kasutaja

1. "Tasujad: Lõppmäng"

Elisa Elamuse videolaenutuse kausta on jõudnud suurejooneline finaal 2008. aastal "Raudmehega" alanud saagale - eepiline ulmeseiklus "Tasujad: Lõppmäng". Universum on varemeis, sest Thanos tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika, Raudmees, Must Lesk, Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis. Osades sellised Hollywoodi suurkujud nagu Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Brie Larson, Josh Brolin jpt.

2. "Parimad vaenlased”

Samuti võib Elisa videolaenutuse uute filmide alt leida filmi nimega “Parimad vaenlased”, mis on tõestisündinud lugu väga ebatavalisest sõprusest, mis saab alguse 1971. aasta suvel. Ühel päeval kohtuvad pealtnäha kaks väga erinevat inimest: inimõiguste aktivist Ann Atwater ja Ku Klux Klani liider C.P. Ellis. Kuigi esmalt tundub, et neid kahte ei seo mitte miski, siis aja jooksul saab selgeks, et neid ühendab ühine soov oma lastele paremat tulevikku pakkuda. Saab alguse sündmuste keeris, mis muudab nende elu igaveseks.

3. "Joel Ostrati suur õhtusöök"

Elisa Huubi kodumaiste sarjade alt leiad ettevaatamiseks kaks esimest osa tuliuuest eestimaisest kokasaatest „Joel Ostrati suur õhtusöök“. Need osad ei ole veel tele-eetrisse jõudnud, aga neid oodatakse juba praegu pikisilmi! Siin on Sinu võimalus olla esimene, kes neid näeb ja kes saab öeda, et tead, mis saates juhtuma hakkab. Juhtuma aga hakkab ja saade saab olema põnev – soovitame soojalt!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Peaosatäitja Ryan Gosling astub üles Neil Armstrongi rollis, kelle vaatevinklist kogu kümnendi kestnud NASA kuuvallutusprogramme Gemini ja Apollo jälgitakse. See on maailma ühe kuulsaima, ent samas kinniseima ja salapäraseima mehe lugu, intiimne pilguheit selle insenerist astronaudi uskumatutesse võitudesse, ränkadesse kaotustesse ja valusatesse ohverdustesse, mida nõudis see inimajaloo seni kõige ohtlikuma missiooni läbi viimine.

Tegu on ka vormiliselt täiesti uut tüüpi kosmosefilmiga, mille võlu on kosmosetehnika ja -lendude eriline realistlikkus koos üliintensiivse heli- ja pildikeelega. Nimelt otsustas filmitiim kasutada võimalikult palju päris tehnikat ning piirduda arvuti poolt genereeritud eriefektidega vaid minimaalsel määral. Kosmosekapsli klaustrofoobsus, süstiku stardilennu väljakannatamatuna tunduv põrgulikkus ja katselendude sisikonda pööritav möll saab kinotehnika vahendusel edasi antud nii loomutruult kui see tänapäeval vähegi võimalik on.

Mida arvavad armastusest viis omavahel seotud paari, kes kogevad lapseootusega kaasnevat põnevust ja üllatusi? Teada-tuntud tõde on see, et planeerida võib mida tahes, aga elus ei lähe kõik sugugi alati nii, nagu arvatud.

Matthew McConaughey kehastab moraalitust sahkerdajast kaitseadvokaati Mickey Hallerit. Enamuse ajast katsub Mickey kuidagi elu-oluga toime tulla, esindades ühiskonna põhjakihtidest pärit kliente ning tehes tööd oma Lincoln Continentali tagaistmelt. Kui tema kliendiks satub jõukas naistekütt (Ryan Phillippe), keda ootab süüdistus vägistamises ja mõrvakatses, on Mickey veendunud, et see juhtum ning kopsakas tasu aitavad ta mülkast mäele. Peagi avastab Mickey, et on mässitud sedavõrd keerulisse loosse, mida ei suuda kompenseerida ükski summa. Selleks, et asjast eluga välja tulla, peab ta mängu panema oma pikaajalised petturi- ja sahkerdajakogemused.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Viimane vürst" (2018)

Kodumaine dokumentaalfilm Peeter Volkonskist heidab pilgu andeka ja värvika kultuuritegelase argipäeva ning uurib, kuidas õnnestub leida tasakaalu olme ja aristokraatia vahel.


2. Vaat kus paar” ("Long Shot”, 2019)

Terava huumoriga vürtsitaud romantiline komöödia.

3. "Superkangelaste tõus" ("Rise of the Superheroes”, 2018)

See dokumentaalfilm räägib kangelaste loomisest juba enam kui 50 aastat tagasi, kes on tänaseks vallutanud mitte ainult Hollywoodi, vaid kogu maailma – superkangelastest.

4. “Meie" ("Us”, 2019)

Õudusfilmi kirjutas ja lavastas kultusrežissööri staatusesse tõusnud Jordan Peele ("Kao ära").

5. "Tornide varjus: 11. september Stuyvesanti keskkoolis” ("In The Shadow of the Towers: Stuyvesant High On 9/11")

Dokumentaalfilmi saab vaadata Telia HBO keskkonnas.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Tall Girl"

2. "The I Land"

3. "Bill Burr: Paper Tiger"

4. "Marianne"

5. "Unbelievable"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Carnival Row"

2. "The Boys"

3. "Undone"

4. "Taxi Driver"

5. "The King of Comedy"