30. septembrini on kõigil 7–13-aastastel lastel ja noortel võimalik kandideerida Just Filmi lastežüriisse. Viie väljavalitu põnev ülesanne on vaadata ära kõik rahvusvahelises lastefilmide võistlusprogrammis linastuvad filmid, et välja valida parim. Vanemad, 14–19-aastased filmihuvilised saavad ametit proovida noortežüriis, mis selgitab välja rahvusvahelise noorteprogrammi parima filmi.

"Laste- ja noortežürii liikmed peavad sel aastal ära vaatama kuni kümme filmi, et koos teiste žüriisse kuuluvate laste ja noortega teha vastutusrikas otsus," sõnas Just Filmi tegevjuht Mikk Granström. "Peale filmide vaatamise saavad noored aimu, kuidas käib rahvusvaheliste žüriide töö maailmatasemel festivalil," lisas ta.

2018. aastal Just Filmi noortežüriis osalenud Richard Kask ja Mari-Ann Raun said sel aastal kutse osaleda maineka LUCAS filmifestivali (International Festival for Young Filmlovers) noortežürii töös. LUCAS festival toimub 19. septembrist 26. septembrini Frankfurdis.

Just Film on Eesti suurim laste- ja noortefilmide festival, mis toimub 19. korda. Linastused toimuvad Coca-Cola Plazas, Apollo Kinos Solaris, kinos Sõprus ja Eesti Filmimuuseumis.

Täpsema info žüriisse kandideerimise kohta leiab Just Filmi kodulehelt.