Lugu leiab aset kohe-kohe saabuva apokalüpsise ajal ning seriaal küsibki Tinderi kasutajatelt ühe lihtsa küsimuse: kellega veedaksid viimase õhtu?

Seriaal laetakse otse Tinderi rakendusse üles ning kasutajad saavad seda vaadata ning loo arengus kaasa lüüa täpselt samamoodi nagu töötab kohtingurakendus ise: pühi ekraanil vasakule või paremale.

Kuuest osast koosneva seriaali võtted said hiljuti Méxicos läbi. Seriaali režissöör on Drake'i muusikavideote ja Starz seriaali "P-Valley" pilootosa poolest tuntud Karena Evans. Seriaal filmiti üles nii, et seda oleks ideaalne telefonist vaadata.

Tinderi eesmärk pole siis hakata lihtsalt filme ja seriaale tootma, sest valikutepõhise seriaali eesmärk läheb kokku Tinderi üldise ideega: rakendus viib kasutajad kokku teistega, kes tegid seriaali jooksul sarnaseid valikuid.

Seriaal ilmub esmalt Tinderi vahendusel, aga produtsendid tahavad sellele anda tulevikus ka traditsioonilise platvormi nagu mõni telekanal või tuntud voogedastusplatvorm (Netflix jne).

Tegemist on interaktiivse seriaaliga, kus vaatajad saavad ise loo arengus osaleda ja tegelaste valikute üle otsustada. See pole iseenesest midagi uut, sest Netflix lasi eelmisel aastal välja samal põhimõttel töötava filmi "Black Mirror: Bandersnatch".

Tinderi seriaal kestab kokku natuke üle kahe tunni ning eelarve jäi 5 miljoni dollari juurde.

Nimetu seriaal jõuab Tinderisse oktoobri esimese nädala jooksul.