Kui oled Elisa kasutaja

1. "Rocketman"

Suur tõsieluline film Elton John’ist on kohal! “Rocketman” filmi puhul on tegu on eepilise muusikalise fantaasiaga, mis räägib hämmastavalt inimliku loo Elton Johni läbimurdeaastatest. Linalugu jälgib tagasihoidliku klaverigeeniuse Reginald Dwighti transformatsiooni rahvusvaheliseks superstaariks koos kõigi selle teekonna valude ja rõõmude, pettumuste ja võitudega. Lugu sellest, kuidas ühest katkisest perest pärit väikelinna poisist kujuneb maailma popkultuuri üks kõige ikoonilisemaid artiste. Eltoni suurimaid heitlusi näeme tema teraapiagrupis, kus käib karm arveteõiendamine mehe minevikudeemonitega, mis olid geeniusest popstaari sõltuvuste ja liialduste katalüsaatoriks. Vaata filmi Elisa Elamuse videolaenutusest!

2. "Emainstinkt"

Videolaenutusest leiab ka psühholoogilise põneviku “Emainstinkt”. Alice ja Céline elavad väikekodanlikus idüllis – nad on ridaelamunaabrid ja parimad sõbrannad ning nende üheealised pojad on lähedased nagu vennad. Naiste täielikku teineteisemõistmisesse tekib aga mõra, kui Céline’i poeg Maxime teise korruse aknast alla kukub ja surma saab. Alice näeb küll juhtunut pealt, kuid ei jõua õnnetuse ärahoidmiseks midagi ette võtta. Leinav Céline hakkab sisimas sõbrannat süüdistama, leides, et Alice oleks saanud hea tahtmise korral poisi elu päästa. Pinged kasvavad ja Alice’ile tundub üha enam, et Céline on hakanud kahtlaselt käituma tema poja Theoga… Stiilse psühholoogilise thrilleri tegevus on paigutatud 1950.–60. aastatesse, mil valmisid selle žanri suurmeistri, Alfred Hitchcocki filmiklassikaks saanud teosed.

3. Elisa Elamuse Huub

Elisa Elamuse Huubist leiab juba praegu ettevaadatavana terve uue 5.hooaja Erik Orgu saatest “Kallis, Sa oled kosunud!”. Tegu on Eesti kõige muhedama kaalusaatega! Kellel õnnestub personaaltreeneri Erik Orgu abiga korralikult kaalust alla võtta? Kes muutub hoopis raskemaks? Kes keegi tahab ka kringlit? „Kallis, Sa oled kosunud“ saates võtavad kogukad ette teekonna tervislikuma eluviisi suunas. Mine juba täna Elisa Huubi ja vaata kogu hooaeg ette ära, enne veel kui see telekanalite kavadessegi jõuab!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Rohkelt auhinnatud maailmakuulus komöödiasari "Friends" ehk "Sõbrad" jälgib kuue New Yorgis elava sõbra igapäevaelu. 22. septembril tähistas „Sõbrad“ 25. sünnipäeva! TVPlay Premiumis näed kõiki 10 hooaega eestikeelsete subtiitritega.

Osatäitjad: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer

Liz Gilbertil (Julia Roberts) oli olemas kõik, millest üks kaasaegne naine unistama peaks – abikaasa, maja, edukas karjäär – ent sarnaselt paljude teistega tundis ta end eksinuna, segaduses ja otsimas seda, mida tegelikult oma elult tahaks.

Värskelt lahutatud ja seismas ristteel, astub Liz välja oma mugavustsoonist, riskides kõigega, et muuta oma elu ning leida mööda maailma rännates rada iseenda juurde. Oma rännakutel avastab ta söömise naudingud Itaalias, palvete jõu Indias ning viimaks, ja täiesti ootamatult, tõelise armastuse sisemise rahu ja tasakaalu Balil.

Osatäitjad: Julia Roberts, Viola Davis, James Franco, Javier Bardem, Richard Jenkins

Režissöör: Ryan Murphy

Kui oled Telia kasutaja

1. "Pokèmon: detektiiv Pikachu" ("Pokemon Detective Pikachu", 2019) – Seikluskomöödia.

2. "X-Mehed: Tume Fööniks" ("X-Men: Dark Phoenix", 2019) – Ulmepõnevik.

Ühte X-meeste supervõimetega mutantide hulgast, Jean Greyd (Sophie Turner, "Troonide mäng"), tabab kosmilise jõu laine, mis annab talle tohutu jõu, ent ka äärmise ebastabiilsuse...

3. “Rännumees” (Journeyman”, 2017)

Spordidraama, mille peaosaline on Paddy Considine ("Stalini surm"), kes on ühtlasi ka filmi käsikirja autor ja lavastaja. Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

4. “Quarry”

Seriaali kõiki episoode saab vaadata Telia HBO keskkonnas.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Jeff Dunham: Beside Himself"

2. "Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates"

3. "Criminal: United Kingdom"

4. "Between Two Ferns: The Movie"

5. "Unbelievable"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Carnival Row"

2. "The Boys"

3. "The Marvelous Mrs. Maisel"

4. "Undone"

5. "Fleabag"