Võimast hetke ei suutnud varjutada ka viimast hooaega tabanud väga karm kriitika, sest veel viimast korda astusid üheskoos auhinnagala lavalaudadele pea 10 aastat telemaastiku edukaimat seriaali tootnud tegijad ja näitlejad ning kõnesid silmas pidades läks see hetk igal juhul ajalukku, sest "Troonide mäng" vääris kõiki neid auhindu. Viimane nii edukas ja mõjukas seriaali oli "Teadmata kadunud" ("Lost", 2004 - 2010), mis korjas 51 nominatsiooni ja 10 auhinda.

HBO korjas tänavustel Emmy'del tänu "Tšernobõli" ja "Troonide mängu" edule kokku 34 auhinda, mis tähendab, et see on esimene kanal, mis suutis ühe aasta jooksul oma seriaalide ja miniseriaalide abil nii palju auhindu võita.

"Troonide mängu" viimane hooaeg võitis Emmy'id draamaseriaali, meeskõrvalosa (Peter Dinklage), näitlejate valimise (casting), kostüümide, montaaži, algustriitrite disaini, grimmi, muusika, helimontaaži, helirežii, visuaalsete efektide ja kaskadööritrikkide kategooriates.

Mis rekordeid "Troonide mäng" veel purustas? Kuna Peter Dinklage võitis ka viimase hooaja eest parima meeskõrvalosa auhinna, siis on ta nüüd ainus näitleja, kes on ühes ja samas kategoorias võitnud sama auhinna. Varem hoidis rekordit "Breaking Badi" Aaron Paul. Dinklage on ühtlasi ka ainus "Troonide mängu" näitleja, kes on kõikide nende aastate jooksul Emmy'del seriaalis näitlemise eest auhinnad võitnud.

"Troonide mäng" sai kaheksa aasta jooksul kokku rekordilised 161 Emmy nominatsiooni ning koos põhisündmuse ja 14. ja 15. septembril toimunud Emmy'de Creative Arts auhindadega korjas viimane hooaeg kokku lausa rekordilised 32 nominatsiooni, millest võitis 12. Varasem rekordihoidja oli "NYPD Blue", mis korjas 1994. aastal ühe hooaja eest 26 nominatsiooni.

Seriaalil jäi siiski üks viimane Emmy'de rekord purustamata ja selleks oli see, mille "Troonide mäng" ise varasemalt püstitas ehk enim ühe aasta jooksul võite kogunud seriaal. 2015. aastal sai "Troonide mängust" esimene seriaal, mis korjas Emmy'del ühe hooaja eest 12 võitu. Miks ei suudetud omaenda rekordit ületada? Põhjus seisneb muidugi selles, kuidas viimane hooaeg vastu võeti. Kui seriaal oleks vastanud fännide ootustele, siis oleks suudetud purustada ka iseenda püstitatud rekord, sest "Troonide mäng" oleks võinud võita ka auhindu parima režii ja stsenaariumi kategooriates, aga viimase hooaja kõikuv kvaliteet mängis nende auhindade juures liiga suurt rolli.

"Troonide mäng" võib nende näitlejate ja meeskondade jaoks läbi olla, aga George R. R. Martini loodud maailm jätkub veel mitme seriaaliga, mis lahkab selle maailma kauget minevikku. Esimene vaatleb maailma liikumist kangelaste kuldajastust süngemate tundideni ja teine liigub Targaryenite dünastia hiilgeaega.