„Meil on suur rõõm, et saame just oktoobris ehk halloween-i kuul meie vaatajateni tuua lausa kultusliku muusikali staatuses oleva ja kõige kauem kinodes jooksnud filmi rekordi omaniku "Rocky Horror Picture Show",“ märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

„Nimelt on see film olnud teatud kinode kavades püsivalt oma esilinastusest peale 1975. aastal,“ selgitas Novod. Enamasti on filmi rohkemad linastused just halloween-i tähistamise aegu oktoobris.

Kolmapäeval, 2. oktoobril kell 19.15 Coca-Cola Plazas toimuva esilinastuse juhatab sisse filmiajakirjanik Ralf Sauter ning teos tuleb kordusele oktoobri kõikidel kolmapäevadel.

Muusikal räägib kõlava loo sellest, kuidas armastajapaari Bradi ja Janeti autol puruneb rehv ning tormi eest peavarju otsides leiavad nad end kurjakuulutavast mõisast, kus elab transvestiidist teadlane Dr. Frank-N-Furter (Tim Curry). Brad ja Janet kohtuvad järjest mõisa metsikute asukatega, kelle hulka kuulub ka rokkiv mootorrattur ja eriti kõhe teener. Eriskummalisi laulu- ja tantsunumbreid appi võttes avalikustab Dr. Frank-N-Furter maailmale ka oma kõige viimase meistriteose: musklimees "Rocky".

Novembris jätkab Kinoklassika sarjas James Cameroni suurteos "Terminaator".

Kinoklassika sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud ja minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.