"Vaid ühel õhtul nähtav maailmas palju kõneainet pakkunud dokumentaal linastub Coca-Cola Plazas koostöös spordikampaaniaga Tugev Taimsel Kütusel, kelle eestvedamisel toimub peale filmi kinos ka paneeldiskussioon, kus sportlased jagavad filmimuljeid ning räägivad enda kogemustest seoses trenni ning toitumisega.

"Meil on nii hea meel, et saame Eesti publiku ette tuua filmi, mis on spordimaailmas avanud olulise diskussiooni. Kindlasti on see kohustuslik vaatamine kõigile, kes spordiga tegelevad – nii harrastajatele kui ka professionaalidele," kommenteeris spordikampaania Tugev Taimsel Kütusel eestvedaja ning erilinastuse kaaskorraldaja Marianne Kaarma.

“The Game Changers” dokumenteerib taimset päritolu toitumise plahvatuslikku levikut elukutselises spordis ning paljastab vananenud müüte toidu kohta, mis ei mõjuta ainult üksikisiku sooritusvõimet, vaid kogu inimkonna tervist.

“Fakt, et dokumentaali kokku panemiseks ühendasid oma jõu produtsentidena Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, James Cameron ning abistasid veel sellised suurstaarid nagu Lewis Hamilton, Novak Djokovic ning NBA täht Chris Paul, näitab, et tegemist pole mitte mingi tavalise dokumentaaliga,” märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

Peale linastuse lõppu räägivad kinosaalis enda kogemustest ja arvamustest ka meie enda tegijad – ühisel suurel arutelul osalevad profivõrkpallur Kusti Nõlvak, jõutõstja Agris Reppo, endine profikorvpallur Janar Soo ning kaitseväelane Ailar Asson.

"The Game Changers“ lavastajaks on Osacri-nominent Louie Psihoyos, kes jälgib läbi kaamerasilma sõjaväe eriüksuse treeneri ja The Ultimate Fighter tiitli võitja James Wilksi lugu ja rännakut. Wilks reisib mööda maailma, et leida tõde liha, valkude ja tugevuste seoste kohta ning tutvub selle käigus tippsportlaste, eriväelaste ja visionääridest teadlastega.