Filmi üks produtsente Tanel Tatter ütleb, et kui film oli valmis saanud, siis teadsid nad kohe, et neil on käes midagi erilist, midagi väga originaalset. “Kuid kui olime kätte saanud esimeste päevade tulemused, oli aga üllatus veelgi suurem. Vanamehel on ikka meeletult palju fänne. Meie eesmärk oli kohe avanädalavahetusel jõuda filmiga igasse Eestimaa nurka ja filmitegijana on rõõm tõdeda, kui palju uusi ägedaid kinovalmidusega kultuuriasutusi on juurde tulnud. Väga populaarseteks osutusid Helsingi linastused, kus Eesti kogukond jooksis filmile tormi. Vanamehe lavastajad Mikk Mägi ja Oskar Lehemaa on teinud omale põhjaliku tuurigraafiku, et kohtude üle kodumaa oma publikuga nii palju kui võimalik,“ selgitab Tatter.

“Vanamehe film” ei hoia tagasi ka filmi meenete osas ja teeb filmivaatajad veel õnnelikumaks. Sellest nädalast on lisaks Eesti esimesele Bobblehead nukule

kõigil Vanamehe fännidel võimalik Apollo ja Rahva Raamatu poodidest soetada ka “Vanamehe mäng”. Mäng on tehtud Vanamehe multika ainetel. Vanamees satub mängu looja Tarmo Tuule sõnul pidevalt naljakatesse ning absurdsetesse seiklustesse nii lastelaste kui ka külaelanikega. Mängu eesmärk on koguda enda ette võimalikult suurel hulgal mängukaarte. Tegu on lustaka ning pöörase mänguga, nagu seda on “Vanamehe film”.

"Vanamehe film“ põlvkondi ühendav, eepiline road-movie, mis peaks pühkima tolmu iidselt rahvatarkuselt, et piim - see on suur vastutus.

Filmi lavastajateks ja stsenaristideks on Mikk Mägi ja Oskar Lehemaa. Loo autoriteks Mikk Mägi, Oskar Lehemaa ja Peeter Ritso. Tegelaskujudele andsid oma hääled Mikk Mägi, Oskar Lehemaa, Jan Uuspõld, Märt Avandi, Indrek Ojari, Jaagup Kreem ja paljud teised.