Kui oled Elisa kasutaja


1. "X-Mehed: Tume Fööniks”

X-meeste saaga on jõudnud järgmise peatükini ja sellele saate kaasa elada Elisa Elamuse videolaenutuse vahendusel! “X-Mehed: Tume Fööniks” uues filmis seisavad X-mehed vastamisi kõige võimsama vastasega, kelleks on üks nende seast, Jean Grey. Kosmoses asetleidnud päästemissiooni käigus tabas Jeani võimas kosmilise jõu laine, mis oleks ta peaagu tapnud. Selgub, et plahvatuses omandatud vägi muutis ta palju tugevamaks, aga ka äärmiselt ebastabiilseks. Kontrolli kaotades teeb Jean haiget neile, kes teda kõige rohkem armastavad, seades ohtu kõik X-mehed. Nad peavad leidma võimaluse päästa Jean, aga ka kogu planeet maaväliste jõudude eest, kes sooviksid kasutada Tumedat Fööniksit relvana.

2. “Godzilla II: koletiste kuningas"

Ka teine selle nädala suur filmisoovitus Elisa videolaenutusest on eeskätt ulmesõpradele. Filmiks on “Godzilla II: koletiste kuningas”. Uues loos võitlevad krüptozooloogia agentuuri Monarch liikmed kangelaslikult jumalalaadsete koletistega, kelle seas on ka võimas Godzilla, kes peab astuma vastamisi Mothra, Rodani ja oma suurima vaenlase, kolmepealise Kuningas Ghidorah’ga. Seni vaid müüdiks peetud iidsed superliigid ilmuvad taas välja ja igaüks neist tahab ülemvõimu saavutada, seades inimkonna eksistentsi suurde ohtu.

3. Elisa Huub

Elisa Huubist leiab palju põnevat vaatamist - näiteks Elisa originaalsarju, mida ei näe kusagil mujal (kusjuures 1.osa nendel sarjadel on vaadatav ka siis, kui teenus pole tellitud), kodumaiseid ja välismaiseid tuntud telesarjasid ning nüüd uudisena ka filme! Filme on igale maitsele, alustades Klassikokkutuleku 1 ja 2 osaga (ära unusta, et 3.osa saab ära vaadata meie videolaenutusest) ja lõpetades Hollywoodi hittidega! Nii Klassikokkutuleku esimesi osasid kui ka ülejäänud Huubi sisu saad vaadata nii palju kordi kui tahtmist on vaid väikese kuutasu eest, 2,99 eur kuus.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Sundance'i filmifestivalil esilinastunud minimalistlik fantaasiadraama on lugu armastusest ja kaotusest. Surnu naaseb oma koju kummitusena, et olla koos oma armastatud naisega.

Osatäitjad: Casey Affleck, Rooney Mara, Kesha

Režissöör: David Lowery

30-aastane Jean (Pio Marmaï “Kõrvalehüpe”) on viimased kümme aastat mööda ilma rännanud ega ole suhelnud oma perekonnaga lapsepõlvekodus Burgundias. Kuid kui tema isa on suremas, kutsutakse ta välismaalt tagasi koju Prantsusmaale.Käes on suve lõpp ja lähenev viinamarja saagi korjamine võimaldab Jeanil õe Juliette’iga (Ana Girardot “Escobar. Kaotatud paradiis") ja venna Jérémiega (François Civil “Nagu ülal / nõnda all) suhteid soojendada ning pere viinamarjakasvanduse tulevik otsustada.Aastaaegade vaheldumisest ja veini valmistamise protsessist sõltudes taastavad siiralt ja kirglikult viinamarjakasvandusse suhtuvad vennad ja õde aasta vältel oma suhted.

Osatäitjad: Pio Marmaï

Režissöör: Cédric Klapisch


Kui oled Telia kasutaja


1. "Nädala kokkuvõte John Oliveriga“ ("Last Week Tonight with John Oliver“)

Talk-show 6.hooaja uued episoodid lisanduvad iganädalaselt Telia HBO keskkonda.


2. "Aladin“ ("Aladdin“)

3. "Godzilla II: koletiste kuningas“ ("Godzilla: King Of The Monsters“)

4. "Solan ja Ludvig: Reis Kuule“

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Instant Family"


2. "In the Shadow of the Moon"

3. "Proud Mary"


4. "Before the Flood"


5. "The Outsider"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Sleepless in Seattle"


2. "Almost Famous"


3. "Tin Star"


4. "2 Guns"

5. "Undone"