1. “Õhtukool” on esimene meelelahutuslik film, mille stsenaariumi Kevin Hart on kirjutanud. Enne on ta kätt proovinud mitme komöödiashow’ga.

2. Film saadeti kinolevisse koodnime “Kristlikud kanad” all.

3. Kuigi filmi süžee põhineb Kevin Harti kehastatud Teddy vajadusel käia õhtukooli tundides enne lõpueksamite sooritamist, ei nõua ei Georgia ega paljud teised USA osariigid, et eksamile pääsemiseks tuleks tingimata koolipinki nühkida. Kui suudad selle ära teha ilma, siis lase käia!

4. Peaosaline Kevin Hart ja tema üks “klassikaaslane” Romany Malco mängisid koos komöödias “40-aastane neitsi”, Harti pruuti mängiv Megalyn Echikunwoke ja “klassiõde” Mary Lynn Rajsku aga kriminaalses märulisarjas 24.

5. Geomeetriline probleem, millega Teddy tahvli ees maadleb, on väga lihtne täisnurkne kolmnurk külgede suhtega 3:4:5, mille saab lihtsasti näidata vana hea Pythagorase teoreemi kehtivust.

6. Kevin Hart mängis koos Bresha Webbiga komöödiamärulis “Töövari“, “klassivend” Rob Riggle ja napakavõitu killurebijast valge koolidirektor Taran Killam olid aga koos ekraanil kuulsas Saturday Night Live’s ning “klassikaaslane” Al Madrigal koos Riggle’ga tuntud jutusaates “The Daily Show”.