Põnevussarja "Eve’i tapmine" ("Killing Eve") peaosades on "Grey anatoomiast" tuntud Sandra Oh ja äsja parima draamaseriaali naispeaosa Emmy võitnud Jodie Comer. Eve on nutikas, ent tülpinud Suurbritannia vastuluureteenistuse töötaja, kelle kuiv amet ei rahulda naise fantaasiaid spiooniks olemisest. Villanelle on plahvatusliku iseloomuga andekas palgamõrtsukas, kes elab suuresti ebaharilike naudingute nimel, mida naise vägivaldne eluviis talle pakub. "Eve'i tapmine" heidab pilgu kahe naise ellu, kel tekib üksteise suhtes ootamatu külgetõmme ning uskumatu kassi-hiire mäng võib alata.

1. Sandra Oh sõnul on ta 30 aastat oodanud, et nii mahlast rolli saada. Kui ta esimest korda stsenaariumi luges, siis ta ei teadnud, mis rolli talle pakutakse. Ta arvas, et saab administraatori või arsti kõrvalosa nagu tavaliselt Aasia näitlejatele pakutakse. Kui selgus, et teda tahetakse peaossa, oli ta vaimustuses.

2. Teine peaosaline Jodie Comer oli parasjagu Barcelonas muusikafestivalil ja ravis pohmelust välja kui sai kutse tulla Los Angelesesse rolli katsetele. Kuigi ta ei uskunud, et osa saamine on väga tõenäoline, võttis ta ette 13 tunnise lennu USAsse. Juba pärast 5 minutit oli näitlejate klapp ilmne ning muu on ajalugu…

3. Sandra Oh sõnul oli kõige lõbusam võttepaik Rumeenia pealinn Bukarest. Iga kord kui nad sõidukaadreid filmisid ja pargitud autode vahele kinni jäi, ilmusid kuskilt jõulised Rumeenia mehed, kes sõidukid tee äärde nügisid. See tekitas metsiku autoalarmide kontserdi, aga kohalikke see ei häirinud.

4. Kahe hooaja jooksul räägib sarja antikangelane Villanelle seitsmes erinevas võõrkeeles ja nelja erineva aktsendiga. Jodie Comer õppis laused selgeks diktofonilt kuuldut foneetiliselt kirja pannes ja seejärel seda kõva häälega harjutades.

5. "Eve’i tapmine“ teenis teise hooaja eest kokku 9 Emmy nominatsiooni, sealhulgas parim draamasari.

6. Esimese hooaja eest võitis Sandra Oh parima draamasarja naispeaosalise Kuldgloobuse. Teise hooaja eest võitis Jodie Comer parima draamasarja naispeaosalise Emmy.

7. Fännidel on teooria, et tegelaskuju nimi Villanelle on tuletatud sõnadest „villain“ (ing k kurjategija) ja „elle“ (pr k naissoost „tema“) ehk siis nö „kurjategijanna“.