Kui oled Elisa kasutaja


1. “Lotte ja kadunud lohed”

Lotte uus seiklus on Elisa videolaenutusse jõudnud! “Lotte ja kadunud lohed” on laste suure lemmiku koeratüdruk Lotte kolmas osa, kus Lotte saab omale pisikese õe Roosi. Leiutajatekülla tulevad teadlased, pesukaru Karl ja kala Viktor, kes osalevad suurel rahvalaulude kogumise võistlusel. Võistluse peaauhinna saab see, kel õnnestub salvestada maailma vanima loomaliigi, müütiliste tuldpurskavate lohede rahvalaulu. Lotte ja Roosi otsustavad teadlasi aidata. Neid ootavad ees põnevad ja ootamatud seiklused.

2. "Tulevikumees"

Uueks filmiks on ka “Tulevikumees”, mis on kaasahaarav ning positiivne lugu kahest väikelinnas pensionipõlve veetvast inimesest, kes kõigist erinevustest hoolimata armuvad teineteisesse. Ed on veetnud terve elu valmistudes katastroofiks, mida ei pruugi tullagi. Samal ajal kui Ronnie on oma elu veetnud ostes kokku asju, mida ta kunagi ilmselt ei kasuta. Nüüd leiavad nad teineteist ja peavad proovima hakkama saada üksteise eriskummaliste harjumustega.

3. "Freud’i meetod”

Elisa Elamuse Huubis on uue sarjana “Freud’i meetod”. Prokuratuuri uurimisosakonnaga on liitunud erikonsultant, eraisik Roman Freudin, hariduselt psühholoog. Tema ilmumine on tingitud vajadusest kasutada kuritegudega võitlemisel mittetraditsioonilisi meetodeid. Kuritegude lahendamisel toetub Freudin intuitsioonile ja kasutab teaduslikke metoodikaid. Ta taastab sündmuste biokineetilised pildid ja kurjategijate psühhofüüsilised portreed. Iga kord, otsekui kurjategija pähe roninuna, mõistab Freudin, et tragöödiat oleks saanud ära hoida ning tihti ei ole seadust rikkunud inimene mitte morn kurikael, vaid sassis eluga hing.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Armastatud koomiku Kevin Harti uus komöödia räägib edevast müügimehest Teddy Walkerist (Kevin Hart), kes jääb oma tööst ilma ja on sunnitud edasise karjääri huvides minema tagasi keskkooli, mis kunagi pooleli jäi. Olukorra muudab eriti pingeliseks fakt, et tema imekaunis ja superedukas tüdruksõber Lisa (Megalyn Echikunwoke) ei tohi asjast midagi teada.

Osatäitjad: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Taran Killam, Romany Malco

Lavastaja: Malcolm D. Lee

Ülimenuka põnevussarja "Killing Eve" keskmes on kaks naist: Eve on nutikas ent tülpinud Suurbritannia vastuluureteenistuse töötaja, kelle kuiv amet rahulda naise fantaasiaid spiooniks olemisest. Villanelle on plahvatusliku iseloomuga andekas palgamõrtsukas, kes elab suuresti ebaharilike naudingute nimel, mida naise vägivaldne eluviis talle pakub. "Eve'i tapmine" heidab pilgu kahe naise ellu, kel tekib üksteise suhtes ootamatu külgetõmme ning uskumatu kassi-hiire mäng võib alata. Nii televaatajate kui kriitikute poolt armastatud ning Kuldgloobusega pärjatud menusarja peaosades Sandra Oh ja Jodie Comer.


Kui oled Telia kasutaja


1. “Mees, kes valmistub homseks” (“The Tomorrow Man“, 2019)

Draama. Ed Hemsler (John Lithgow, "Tähtedevaheline") on üksildane vanem härra, kes veedab oma aega varudes esmatarbekaupu ja valmistudes katastroofiks, mida ei pruugi kunagi tulla. Ronnie Meisner (Blythe Danner, "Kohtumine äiaga") on aga üksildane vanem daam, kes ei ole siiani toibunud oma tütre surmast. Nii kohtuvadki mees, kes elab tulevikus ja naine, kes on oma mõtetega minevikus. Kas neil õnnestub saada kokku olevikus ja leida armastus?

2. “Lumeinimese poeg” ("The Son of Bigfoot”, 2017)

Animafilm Telia lastenurgas, mis sobib vaatamiseks kogu perele. Teismeline Adam tahab lahendada küsimuse, mis vaevab teda juba ammu. Poiss soovib nimelt teada, kes on ta saladuslik isa. Peagi avastab Adam, et tema paps on legendaarne lumeinimene, kes on aastaid ennast metsas peitnud, et kaitsta end ja oma perekonda kurja hiidkorporatsiooni eest. Adam saab teada, et tal on isalt päritud lahedad supervõimed. Kuid kuri korporatsioon jõuab lumeinimesele üha lähemale… Filmi tegelastele andsid hääled Jaan Rekkor, Argo Aadli, Kalle Sepp, Marko Matvere jt.

3. “Vooruslikud Vaimulikud” (“The Magnificent Gemstones")

Komöödiaseriaal, mis räägib maailmakuulsast telejutlustajate perest, kelle arvel on aastate jagu hälbeid, ahnust ja seaduserikkumisi - ja seda kõike Jeesus Kristuse nimel! Peaosades Danny McBride (“Pineapple Express”) ja John Goodman (“The Big Lebowski”). Seriaali saab vaadata Telia HBO keskkonnas.


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "In the Shadow of the Moon"

2. "South Park" - esimesed 21 hooaega

3. "In the Tall Grass"

4. "Disenchantment" - 2. hooaeg

5. "The Social Network"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Carnival Row"

2. "Undone"

3. "The Boys"

4. "Taxi Driver"

5. "King of Comedy"