Vaid 15 korral linastub Artises miljonite prantslaste südamed võitnud mängufilm "Üheskoos lõpuni välja" ("Nous finirons ensemble", rež Guillaume Canet), mis on särtsakas lugu Maxist, kelle 60. sünnipäevaks sõidab ootamatult kohale tema ammuste sõprade kamp. Paraku ei tea aga mõnda aga silmapiirilt väljas olnud sõbrad, et Maxi eksklusiivne Cap Ferret rannamaja on sünnipäevalapse kehva finantsseisu tõttu müügis. Algab hoogne lugu, kus on külluses kõike, mis ühe värvika sõpruskonnaga kaasas käib: tülisid ja valesid, kurbust ja armastust, intiimseid vestlusi, väikesi meeletusi ning eelkõige oskust üheskoos edasi minna.

Elulises filmis, mis portreteerib ka suurepäraselt kaasaegset Euroopa keskealiste kultuuri, mängivad mõnusa omavahelise keemiaga prantsuse A-kategooria tähed nagu Oscari-võitja Marion Cotillard ("Edith Piaf - elusse armunud"), Eestis ülimenukaks osutunud koomilise draama "1 + 1" armastatud peaosatäitja François Cluzet ning art house kino gurmaanidele tuttavad Laurent Lafitte ("Elle") ja Benoît Magimel ("Klaveriõpetaja“).

Nagu ühele prantsuse menufilmile kohane, saame selle kaudu osa ka prantslaste nautlevast elustiilist, mis antud juhul sisaldab endas nii peesitamist Prantsusmaa lääneranniku randadel, õhtusööke veini ja mereandidega, külaskäiku kohalikku ööklubisse kui ka kaatrisõitu päikeseloojangul. Eelkõige saame aga nautida väga head retromuusikat – filmis tantsivad peaosalised nii Cyndi Lauperi, Donna Summeri kui Nena "99 Luftballons’i" saatel.

Meeleoluka filmi "Üheskoos lõpuni välja" toob kino Artis Eesti publikuni oma 10. sünnipäeva puhul.