Esilinastuse järel 9.4 suuruse heakskiidu kogunud filmi hinnang on küll langenud 9.0 peale, aga ometi tõusis film IMDb parimate filmide edetabelis 10. kohale. 9. kohal on hetkel veel legendaarse Sergio Leone vestern "Hea, halb ja inetu" ("The Good, the Bad and the Ugly", 1966) ning 11. kohale jäi David Fincheri 1999. aasta "Kaklusklubi" ("Fight Club").

"Jokkerile" on portaalis hinnangu andnud 228 276 kasutajat, kellest 53.7% ehk 122 540 andis filmile kümnepallisüsteemis kõige kõrgemad punktid ehk 10 punkti.

Esmaspäevase seisuga oli 4. oktoobril kinodes alustanud 55-70 miljoni dollariga valminud film tagasi teeninud 234 miljonit dollarit, kuid see number on nädala lõpuks tõusnud 281 miljoni dollari juurde.

Raiko Puust kirjutas oma Kinoveebi arvustuses filmi kohta nii. "Kõik näevad filmis, mida soovivad ja see on "Jokkeri" võlu ja valu. Samasugune stiil läbib ka seda veidrat narratiivi, mille jooksul omandab Arthur vaikselt selle näo, mida linn temale maalib, unustades selle, mida ennist pidas väärtuslikuks. Selgelt on mõista, et filmitegijate motiiv on tõlgendada meie tänapäeva ning see toimib, kuid siin on üks oluline vahe kõikide eelmiste Jokkeritega, kes on ekraanile ja paberile astunud. Nimelt pole mitte kunagi varem olnud film Jokkeri poolel, vaid alati on Jokkeri sõnum kadunud teise, tugevama ja positiivsema taha. Sellel korral on raske mitte märgata, et film tegelikult õigustab, mida Jokker teeb."

Kinoveebi Jututoa 30. saates leiti, et "Jokker" pole perfektne, aga siiski väga vajalik film.

1x
00:00