"Kinoveebi Jututoa" 31. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Helen nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (televisioon, Amazon Prime Video, Netflix jne) abil vaadanud ("Basket Case 1-3", "Frankenhooker", "Fractured", "Instant Family", "Contagion", "Secret Window", "A Quiet Place", "Brooklyn Nine-Nine", "The Last Witch Hunter", "Colossal", "Shoplifters").

Seejärel antakse hinnang sel nädalal kinodes alustavale filmile, milleks on Will Smithi 3D+ märul "Kaksikmees" ("Gemini Man").

Lisaks võtavad Ragnar, Henryk ja Helen läbi olulisemad filmiuudised meilt ja mujalt.

Saate viimases osas uurime, mida sel nädalal kinos vaadata ning jagame ka koduseid filmi - ja seriaalisoovitusi.

Kutsume oma kuulajaid üles saatma meile aadressile jututuba@kinoveeb.ee oma parimad versioonid Vanamehe häälest! Parima Vanamehe hääle omanik, kelle kuulutame välja järgmises saates, saab ka auhinna!

Sisukord:

00:00 Mis filme ja seriaale oleme kodus vaadanud? ("Basket Case 1-3", "Frankenhooker", "Fractured", "Instant Family", "Contagion", "Secret Window", "A Quiet Place", "Brooklyn Nine-Nine", "The Last Witch Hunter", "Colossal", "Shoplifters").

58:58 Arvamused filmist "Kaksikmees"

76:57 Filmiuudised meilt ja mujalt

90.27 Nädala filmi - ja seriaalisoovitused

1x
00:00

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: jututuba@kinoveeb.ee

Kõik saated on leitavad ka Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.