Filmiportaali IMDb TOP250 parima filmi seas 10. kohale tõusnud "Jokker" ei lasknud USA kinodes sel nädalal alustanud animatsioonil "Addamsite suguvõsa" (Eestis 22.11) Will Smithi 3D+ märulil "Kaksikmees" (praegu Eesti kinodes) ja komöödial "Jexi" (Eestis 18.10) kinokassa esikohta endale rabada, sest palju poleemikat tekitanud film jätkab tõenäoliselt veel kaua aega edetabelite tipus.

55 miljoni dollariga valminud "Jokker" on praeguseks maailma kinodest kokku tagasi teeninud 543 928 787 dollarit. USA kinokassas on film kogunud 192 728 787 dollarit.

Kinoveebi peatoimetaja Ra Ragnar Novod kirjutas oma arvustuses filmi kohta nii: "Kui pärast Nolani "Pimeduse rüütlit" oli tunne, et enam pole vaja uut Jokkerit, siis see film tõestas vastupidist ja kui "Tasujad: Lõppmäng" tundus esialgu nagu aasta oluliseim koomiksifilm, siis seda on hoopis "Jokker"".

Raiko Puust kirjutas Kinoveebi arvustuses nii: ""Jokker" pakub kõne - ja mõtteainet veel pikaks ajaks. Kvaliteetfilm on see kohe kindlasti, kuid ma ei oska endiselt öelda, kas seda saaks üldse superkangelastefilmide žanri paigutada. Seda peab iga vaataja ise otsustama."

Kinoveebi Jututoa 30. saates leiti, et "Jokker" pole perfektne, aga siiski väga vajalik film.

1x
00:00