See tegelane on Han, keda kehastas "Kiired ja vihased" filmiseeria kolmandas, neljandas, viiendas ja kuuendas osas Sung Kang. Tal oli väike roll ka seitsmendas osas ning mängis ka lühifilmis "Los Bandoleros".

Jutud läksid liikvele pärast Vin Dieseli Instagramis jagatud videot, kus on näha "Kiired ja vihased 9" režissööri Justin Lini, kes kannab särki, millel ilutseb tekst #JusticeForHan. Seda väljendit on juba ammu kasutatud fännide sooviavaldusena tuua tagasi Hani tagasi kuuenda osa lõpus surma saanud Hani karakter.

Kuidas Han tagasi tuuakse? Raske öelda, kuid arvestades, et megaedukas "Kiired ja vihased" seeria võib endale praeguse seisuga kõike lubada, siis pole sugugi raske ülesanne välja mõelda mingi lihtne viis tegelane surnust tagasi tuua. Hani tagasitulekust räägiti juba juulis, kui seeria stsenarist lubas karakterile uue elu anda.

"Kiired ja vihased 9" pidi esialgu linastuma 2019. aastal, aga kuna seeria viiendas osas põhituumikuga liitunud Dwayne Johnson kujunes vahepeal ülemaailmseks ja üheks enimteenivaks megastaariks, siis andis Universal rohelise tule seeria esimese haruloo "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" ("Fast & Furious: Hobbs & Shaw") jaoks, mis linastus Eesti kinodes 2. augustil. See tähendas, et Vin Dieseli põhiseeria järgmine peatükk pidi oma aega ootama, milleks ongi 2020. aasta 22. mai.

"Kiired ja vihased 9" peaosades on Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ja Charlize Theron.