John Krasinski jaoks on tegu esimese peaosaga komöödias pärast USA "The Office" lõppemist. Krasinski hakkas oma karjääri pärast seriaali lõppemist draamade ja põnevike abil üles ehitama ("Promised Land", "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi"), mis kõik päädis aga 2018. aasta ühe parima filmiga "Kena vaikne kohake" ("A Quiet Place"), kus ta mängis peaosa ja mille ka ise lavastas.

Järgmisel aastal linastub ka "A Quiet Place: Part II", mille võtted said hiljuti ka läbi. Näitleja tegi suurepärase töö ka Amazon Prime Video seriaalis "Tom Clancy's Jack Ryan", mille teine hooaeg alustab 1. novembril.

"Deadpooli" filmidega oma karjäärile meeletus koguses energiat juurde saanud Ryan Reynolds on pärast 2016. aasta esimest osa nautinud suurt edu: ulmepõnevik "Elu" ("Life"), märulikomöödia "Palgamõrvari ihukaitsja" ("The Hitman's Bodyguard"), "Deadpool 2", "Pokémon: detektiiv Pikachu" ("Pokémon: Detective Pikachu"), Michael Bay Netflixi märul "6 Underground" ning tulemas on veel "Palgamõrvari ihukaitsja" järg "The Hitman's Wife's Bodyguard" ja ulmekomöödia "Free Guy".

Nüüd selgus, et Paramount andis rohelise tule Krasinski ja Reynoldsi ühisele filmile "Imaginary Friends", mille õiguste eest kaklesid ka Lionsgate ja Sony.

Krasinski lavastab, kirjutab, produtseerib ja näitleb koos Reynoldsiga filmis, mis räägib mehest, kes suudab näha ja rääkida teiste inimeste nähtamatute sõpradega. Ta sõbruneb nendega, kes on unustatud ning üritab maailma päästa nende eest, kes on armastuse ja sõpruse puudumise tõttu muutunud kurjaks.