Lisaks Pattinsonile on praeguse seisuga ära kinnitatud veel kolm näitlejat. Nendeks on "Westworldi" 1. hooajas suurepärase soorituse teinud Jeffrey Wright, kes asub politseiülema Gordoni rolli, ja Zoë Kravitz, kes paneb selga Kassnaise kostüümi.

Vahepeal räägiti, et Pingviini rolli saab Jonah Hill, kes osast siiski loobus, aga kuna nüüd selgus, et praegu räägitakse The Riddleri rolli osas Paul Danoga, siis on selge, et seda sama osa pakuti ka Hillile.

Variety kinnitusel peab Warner Bros praegu Paul Danoga läbirääkimisi, et asuks The Riddleri rolli, keda on mängufilmides varasemalt kehastanud ainult Jim Carrey ("Batman Forever", 1995).

Suurepäraste draamarollidega ("There Will Be Blood", "For Ellen", "Little Miss Sunshine", "Love & Mercy", "Swiss Army Man", "Escape at Dannemora", "12 Years a Slave") end ammu tõestanud Dano tegi oma režiidebüüdi 2018. aastal, kui linastus "Wildlife", mille peaosades olid Jake Gyllenhaal ja Carey Mulligan.

Lisaks käivad kuulujutud, et "The Batman" põhineb kaudselt 1996. aasta koomiksiseerial "Batman: The Long Halloween", mis kujutas Batmani karjääri algusaastaid.

"The Batman" linastub kinodes 2021. aasta 25. juunil.