Kui oled Elisa kasutaja

1. “Mehed mustas: globaalne oht”

Komöödia ja ulmekafännid saavad nüüd endale kodus mõnusa õudukaõhtu korraldada, kuna Elisa Elamuse videolaenutusse on jõudnud “Mehed mustas” saaga kõige uuem osa “Mehed mustas: globaalne oht”. Peategelased on küll vahetunud, kuid sisu keerleb ikka sama vana teema ümber – maailma päästmine tulnukate käest! Ja seda kõike tehakse muidugi väga stiilselt ning läbi mõnusa huumoriprisma! Mehed mustas on kanda kinnitanud kogu maailmas, aga sama on teinud ka universumi rämps. Meie kaitsmiseks asuvad koostööle autasudega pärjatud agent H (Chris Hemsworth) ja sihikindel uustulnuk M (Tessa Thompson) - ootamatu paar, kellest võib siiski asja saada. Kui nad seisavad silmitsi uue tulnukaga, kes võib võtta ükskõik kelle kuju, sealhulgas nende agendid, peavad nad ühendama jõud ülemaailmsel seiklusel, et päästa nii agentuur kui ka kogu maailm hävingust.

2. "Lemmikloomade salajane elu 2”

Lastele ja kõigile animasõpradele, kes hindavad mõnusat huumorit ja armsaid neljajalgseid on pakkuda “Lemmikloomade salajane elu 2”, mis viib vaataja taas kokku esimesest osast tuttava seltskonnaga. Krants Duke’i ja terjer Maxi perenaine Katie on abiellunud ja emaks saanud. Usin Max on beebi Liami turvalisuse järele valvamisest nii hoogu läinud, et on muutunud lausa neurootikuks. Kui kõik see pere sõidab maale tallu, kohtavad põlised linnakoerad Duke ja Max koera-talumatusega lehmakarja, pahatahtlikke rebaseid ja natuke napakat kalkunit – kõik need kokkupuuted maakatega muudavad niigi närvilise Maxi veelgi ebakindlamaks. Õnneks annab Maxile väärtuslikku õppetunni enesekindluse alal vana karjakoer Kikas, kes kogu majapidamisel hoolikalt silma peal hoiab.

3. "Mamps"

Õudusfilm “Mamps” on veel üks meie uutest filmidest Elisa Elamuse videolaenutuses. Oscari võitja Octavia Spencer kehastab filmis Sue Ann’i, eraklikku vanaldast naist vaikses Ohio väikelinnas, kelle poole pöördub teismeline Maggie, paludes naisel kärakat osta. Ootamatult teeb naine ettepaneku tema keldris pidutseda, et noored tänavatel vahele ei jääks. Sue Anni peokeldris on aga neli reeglit – keegi peab jääma kaineks, vandesõnad on keelatud, ülakorrusele minna ei tohi ning teda tuleb kutsuda Mampsiks. Kui Mampsi külalislahkus hakkab kujunema kinnisideeks, muutub teismeliste unelmana alanud lugu luupainajaks ning linna parimast peopaigast saab hirmsaim koht maa peal.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Quentin Tarantino kassahitist põnevusmärul, mis on vürtsitatud üliefektsete võitlusstseenidega. Neli aastat pärast seda, kui Bill ning tema kõrilõikajad pruudi (Uma Thurman) valged pulmad verega punaseks värvisid, naaseb vilunud palgamõrvar Must Mamba varjusurmast, et alustada metsikut veritasu. Osades Uma Thurman, David Carradine, Lucy Liu jt

Osatäitjad: Uma Thurman, Lucy Liu, David Carradine, Michael Madsen, Julia Louis-Dreyfus

Režissöör: Quentin Tarantino

Kangelannat eraldab Billist veel vaid tolle kaks alluvat. Enne kättemaksu lõpule viimist korraldab naine neile verise vaatemängu.

Osatäitjad: Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen, James Parks, Lucy Liu, Samuel L. Jackson, Quentin Tarantino

Režissöör: Quentin Tarantino

Kui oled Telia kasutaja

1. “Stuber” (“Stuber“, 2019)

Uberi-juht Stu (Kumail Nanjiani, "Silicon Valley") on viisakas ja hästikasvatatud noormees. Tema auto peale hüppab ootamatult tätoveeritud jõmm Vic (Dave Bautista, "Galaktika valvurid"), kes osutub politseinikuks. Brutaalne seadusesilm vajab ajutojuhti, kuna ta jälitab üliohtlikku mõrvarit. Stu'd ootab ees hullumeelne seiklus, milles ellu jäämiseks on vaja nii nupukust, kannatlikkust kui ka häid sõiduoskusi.

2. “Madame” (“Madame”, 2017)

Jõukas Ameerika paarike Anne (Toni Collette, "Väike Miss Päikesepaiste") ja Bob (Harvey Keitel, "Marukoerad") elab Pariisis. Anne valmistab ette piduõhtut väga peenele seltskonnale, kus on täpselt tosin kutsutut. Kuid siis ilmub ootamatult välja Bobi poeg esimesest abielust, osutudes kolmeteistkümnendaks külaliseks. Anne tahab halvast endest vabaneda ja peab kiirelt leidma neljateistkümnenda külalise. Ta räägib teenija Mariale (Rossy de Palma, "Naised närvivapustuse äärel") augu pähe, et see mängiks dineel kõrgest soost hispaanlannat. Olukord väljub aga kontrolli alt, kuna üks õhtusöögi külalistest on peagi "madame" Mariasse meeletult armunud… Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

3. “Keelatud sõidud” (“Curfew”, 2019)

Ühiskonnas, kus valitseb öösiti range liikumiskeeld, tegelevad erinevate elualade inimesed ohtliku ja seadusevastase võiduajamisega, et alustada uut ja vaba elu väljaspool linnapiiri. Seriaal on nähtav Telia HBO keskkonnas.

4. Meeste esiliiga võrkpall

Pühapäeval 20.10 kell 12:00 algab Telia LIVE kanalil otseülekanne võrkpallikohtumisest Audentese SK/NK vs Lotus Timber Neemeco SK. Ülekanne saab teoks Telia ja Levira koostööna ja kasutusel on tehisintellektil töötav kaamera.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Living with Yourself"

2. "The Laundromat"

3. "Wounds"

4. "Eli"

5. "The Game Changers"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Seinfeld"

2. "Bosch" - 5. hooaeg

3. "Sleepless in Seattle"

4. "Carnival Row"

5. "Fleabag"