Vahepeal on möödunud 10 aastat, mis tähendab, et põhituumiku moodustanud näitlejate karjäärid on hoopis teistes suundades liikunud. Emma Stone võitis 2017. aasta filmi "La La Land" eest parima naispeaosa Oscari ning kandideeris veel kaks korda parima naiskõrvalosa Oscarile ("Soosik", "Lindmees ehk (võhiklikkuse ootamatu voorus)").

Jesse Eisenberg kandideeris David Fincheri 2010. aasta "Sotsiaalvõrgustiku" eest parima meespeaosa Oscarile. Abigail Breslin kandideeris juba enne "Zombielandi" parima naiskõrvalosa Oscarile ning Woody Harrelson kandideeris vahepeal kaks korda parima meeskõrvalosa Oscarile ("Kolm reklaamtahvlit linna servas", "Sõnumitooja").

Teise osa režissöör on ka seekord Ruben Fleischer ning filmil on ka sama produtsent ja samad stsenaristid, kes vahepeal kirjutasid näiteks stsenaariumid mõlemale "Deadpooli" filmile, kuid seekord on operaatori rollis Lõuna-Korea meistri Park Chan-wooki ("The Handmaiden", "Oldboy") sagedane koostööpartner Chung Chung-hoon.

2009. aastal linastunud esimest osa võib lugeda režissöör Ruben Fleischeri parimaks filmiks, sest pärast debüütfilmi valminud "30 Minutes or Less", "Gangster Squad" ja "Venom" näitasid pigem kvaliteedi langust.

"Zombieland", mis kohalikes kinodes kandis pealkirja "Tere tulemast Zombimaale", valmis omal ajal 23.6 miljoni dollari suuruse eelarve abil ning teenis tagasi 102.4 miljonit, mistõttu on üldse imelik, et järje valmimisega nii kaua aega võttis, sest see oli ilmselgelt populaarne.

Sünopsis: Kümme aastat pärast seda, kui “Tere tulemast Zombimaale” sai hitiks ja kultusfilmiks, tulid peaosatäitjad (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ja Emma Stone), režissöör Ruben Fleischer (“Venom”) ja stsenaristid Rhett Reese ja Paul Wernick (“Deadpool”) kokku, et filmile järg teha.

Keset koomilist kaost, mis ulatub Valgest Majast riigi keskosani, tuleb neljal kangelasel seista vastamisi pärast esimest filmi arengu läbi teinud paljude uut liiki zombidega ja uute inimestest ellujäänutega. Kuid kõige keerulisem on neil tulla toime omaenda tüütu asendusperega.