Seeria staar Vin Diesel jagas oma Instagramis videot, kus räägib Suurbritannias läbi saavatest võtetest ning muidugi näeme videos ka muusikut Cardi B, kes astus näitlejana viimati üles koos Jennifer Lopeziga filmis "Seksikad sulid" ("Hustlers").

21. oktoobril jagas Diesel oma Instagramis pilti, kus on ka muusik Ozuna, kellel on filmis samuti oma roll mängida.

Filmis teevad kaasa veel Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett ja Michael Rooker. Lisaks naasevad ka Helen Mirren ja Charlize Theron. Seni pole teada, kas Dwayne Johnson filmis kaasa teeb.

Lisaks käivad jutud, et üheksandas osas teeb kaasa ka Sung Kang, kes kehastas kuuendas osas surma saanud Hani ning kõigele lisaks räägitakse, et varalahkunud Paul Walkeri tegelaskuju Brian O'Conner tuuakse samuti mingil kujul tagasi.

"Kiired ja vihased 9" pidi esialgu linastuma 2019. aastal, aga kuna seeria viiendas osas põhituumikuga liitunud Dwayne Johnson kujunes vahepeal ülemaailmseks ja üheks enimteenivaks megastaariks, siis andis Universal rohelise tule seeria esimese haruloo "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" ("Fast & Furious: Hobbs & Shaw") jaoks, mis linastus Eesti kinodes 2. augustil. See tähendas, et Vin Dieseli põhiseeria järgmine peatükk pidi oma aega ootama, milleks ongi järgmine aasta.

"Kiired ja vihased 9" linastub 2020. aasta 22. mail.