Pea 96 miljoni dollariga valminud ja seni 368.4 miljonit dollarit tagasi teeninud Tarantino 9. filmi "Ükskord Hollywoodis" esialgne pikkus oli 161 minutit ehk kaks tundi ja 41 minutit. Sinna lisandub nüüd 10 minutit, mis teeb kogupikkuseks 171 minutit ehk kaks tundi ja 51 minutit.

Sony Picturesi otsus tuua kinodesse filmi pikendatud versioon saabus pärast seda, kui Hiina keelas ära 25. oktoobril toimuma pidanud filmi esilinastuse. Põhjuseks võis olla Bruce Lee tütar Shannon, kes esitas Hiina rahvuslikule filmiadministratsioonile kaebuse, sest talle ei sobinud, kuidas kujutati filmis tema isa, kes on ka Hiinas väga populaarne. Filmis on stseen, kus Brad Pitti tegelaskuju kakleb eriti ülbe Bruce Leega ning annab talle ka korralikult peksa. Tarantino andis seepeale teada, et tema ei kavatse oma filmi Hiina turu jaoks ümber lõigata ning Hiina esilinastuse aeg on nüüd täiesti lahtine.

Pikendatud versioon jõuab USA kinodesse samuti 25. oktoobril ehk samal ajal, kui film pidi alustama Hiinas.

"Ükskord Hollywoodi" on isegi Hiina publiku toetuseta Tarantino karjääri teine enimteeniv film. Esimesel kohal 2012. aasta "Vabastatud Django" ("Django Unchained"), mis teenis tagasi 425 miljonit dollarit.