Mitmete hiljem tõeks osutunud kuulujuttude levitamisega tegeleva We Got This Covered andmetel tahetakse peaosas näha "Jumanji" ja "Galaktika valvurite" näitlejat Karen Gillani, kes hakkab kehastama piraati nimega Red.

Seni viimane osa "Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks" ("Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge") linastus 2017. aastal, mis osutus küll aasta üheks enimteenivaks filmiks, kuid samal ajal oli tegu seeria vähemteeniva filmiga.

"Salazari kättemaksu" üks režissöör Joachim Rønning on hetkel kinnitatud ka kuuenda osa lavastajatooli, aga kuna filmi kohta ei liigu pea ühtegi ametlikku infokildu, siis on raske öelda, mis saab "Kariibi mere piraatide" seeriast, mille kolmas osa asub kõige kallimate Hollywoodi filmide edetablis 6. kohal.

Eelmisel aastal selgus, et Disney plaan on teha kogu seeria uusversioon ja seda siis ülieduka "Deadpooli" stsenaristide abil, kuid selle aasta veebruaris selgus, et mõlemad on projekti juurest lahkunud.

Tim Burtoni filmide ja "Kariibi mere piraatide" filmiseeria staari karjäär on jätkuvalt madalpunktis. Tema eelmise aasta film "City of Lies" ei pruugi kunagi linastuda ning tema üks uuemaid filme "Richardi hüvastijätt" ("The Professor"), mis linastus ka Eesti kinodes, ei meeldinud kriitikutele ning ei teeninud ka eriti kinokassat.

Deppi näeme varsti ka J.K. Rowlingu loodud "Fantastiliste elukate" filmiseeria ("Fantastilised elukad ja kust neid leida", "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd”) kolmandas osas, mis linastub 2021. aastal.

Lisaks astub Depp üles veel tänavusel Veneetsia filmifestivalil linastunud draamas "Waiting for the Barbarians" ja veel valmimisjärgus olevas draamas "Minamata", kus Depp kehastab mõjukat fotograafi W. Eugene Smithi.