1. Josh Hartnett

Josh Hartnett on aja jooksul keeldunud mitmest superkangelase rollist, sealhulgas Batmanist. Batmani mängis lõpuks Christian Bale.

2. Emily Blunt

Emily Blunt oli esimene valik kehastamaks Musta Leske filmis “Raudmees 2”. Kuna näitlejannat sidus leping teise filmiga, sai Mustaks Leseks Scarlett Johansson.

3. Jessica Chastain

Jessica Chastain keeldus osast filmis “Raudmees 3”. Nimelt ei soovinud ta mängida superkangelasfilmis kedagi, kellel puuduvad supervõimed. Dr. Maya Hanseniks kehastus tema asemel Rebecca Hall. Chastain astus hiljem üles Foxi tohutus läbikukkumises "X-Mehed: Tume fööniks".

4. Keanu Reeves

Väidetavalt ütles Reeves üles rollid filmides “Watchmen” ja “Kapten Marvel”. Tema asemel astusid üles Billy Crudup ja Jude Law. Hiljuti selgus, et Marvel tahab Reevesi väga näha nende uues filmis.

5. Jude Law

Jude Law keeldus Supermani rollist, kui oli kostüümi selga proovinud. Talle piisas kahest minutist, mis ta kostüümi kandis, et öelda ei. Supermaniks sai Brandon Routh. Law mängis hiljem hoopis "Kapten Marvelis":

6. Will Smith

Ei ole Supermani roll nii ihaldatud, kui võiks arvata. Ka Will Smith keeldus kuulsast rollist. Nagu öeldud, mängis lõpuks Supermani Brandon Routh. Smithil on siiski üks superkangelasefilm, milleks on omapärane "Hancock".

7. Jon Hamm

Jon Hamm ütles üles rolli “Rohelises laternas”. Superkangelaseks kehastus armastatud näitleja Ryan Reynolds.

8. Olivia Munn

Olivia Munn keeldus rollist filmis “Deadpool”, sest ta ei soovinud “lihtsalt tüdruksõpra” mängida. Tema asemel näitles Morena Baccarin. Munn astus hiljem üles filmis "X-Mehed: Apokalüpsis".

9. Matt Damon

Matt Damon ei saanud mängida Harvey Denti osa Christopher Nolani filmis “Pimeduse rüütel”. Tema asemel palgati Aaron Eckhart.

10. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan ei suutnud talle pakutud Bruce Wayne’i rolli filmis “Batman” tõsiselt võtta ja on hiljem öelnud, et kahetseb. Roll anti Michael Keatonile.

11. Tom Hardy

Kuigi Tom Hardy oleks väga tahtnud vastu võtta Rick Flagi rolli filmis “Suicide Squad” oli ta sel hetkel teiste võtetega hõivatud. Rolli sai endale Joel Kinnaman. Hardy sai hoopis võimaluse kehastuda Ämblikmehe suurimaks vaenlaseks Venomiks.

12. Jake Gyllenhaal

“Suicide Squadi” Rick Flagi rolli pakuti ka Jake Gyllenhaalile. Õnneks sai Gyllenhaal siiski võimaluse osaleda superkangelasefilmis, milleks oli Marveli "Ämblikmees. Kodust kaugel":

13. Kate Beckinsale

Kate Beckinsale ei olnud huvitatud Wonder Womani rollist, sest arvas, et lastel võib teda vaadates hiljem piinlik olla. Gal Gadot võttis rolli enda kanda.

14. Jason Momoa

Jason Momoa andis rolli hittfilmis “Guardians of the Galaxy” edasi Dave Bautistale, kuna arvas, et see pole tema jaoks sobiv roll. Momoa tegi hiljem aga suurepärase soorituse filmi "Aquaman".

15. Amanda Seyfried

Seyfried ütles ära Gamora rollist filmis “Guardians of the Galaxy”. Gamorat mängis Zoe Saldana. Seyfried ütleb, et osake temast soovib, et oleks rolli vastu võtnud, kuid arvab, et poleks seda tööd tehes siiski õnnelik olnud.

16. Matthew McConaughey

McConaughey andis rolli filmis “Guardians of the Galaxy Vol. 2” edasi Kurt Russellile.

Allikas: Insider.com