Ted Elliott kirjutas koos Terry Rossioga kõik varasemad "Kariibi mere piraatide" filmid. Craig Mazin tõestas hiljuti linastunud HBO miniseriaaliga "Tšernobõl", et on ka tõeliselt suurepärane dramaatiliste lugude meister.

Tagasi on ka kõik senised filmid produtseerinud Jerry Bruckheimer, kuid Johnny Deppi osaluse kohta infot ei jagatud.

Seni viimane osa "Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks" ("Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge") linastus 2017. aastal, mis osutus küll aasta üheks enimteenivaks filmiks, kuid oli samal ajal ka seeria vähemteeniv film.

"Salazari kättemaksu" üks režissöör Joachim Rønning on hetkel kinnitatud ka kuuenda osa lavastajatooli, aga kuna teda värskes uudises ei mainitud, siis on raske öelda, kas ta siiski režissöörina jätkab.

Eelmisel aastal selgus, et Disney plaan on teha kogu seeria uusversioon ja seda siis ülieduka "Deadpooli" stsenaristide Rhett Reese'i ja Paul Wernicki abil, kuid selle aasta veebruaris selgus, et mõlemad on projekti juurest lahkunud.

Lisaks käivad kuulujutud, et järgmises "Kariibi mere piraatide" filmis vahetatakse kapten Jack Sparrow ehk Johnny Depp naispiraadi vastu välja.