Kui oled Elisa kasutaja

1. "Ott Tänak – The Movie”

Kiirelt arenev TV-teenus väärib ka kiiret sisu. Seega on aeg võidujoovastuseks, sest Elisa Elamuses ületas just finišijoone maailma kiireim eestlane! "Ott Tänak – The Movie” nüüd Elisa Huubis! Vaatajale avaneb harukordne võimalus elada maailma eri paigus kaasa Oti püüdlustele võita WRC-sarja ihaldatud maailmameistritiitel ja olla tunnistajaks kriitilistele hetkedele. Ekraanile tuuakse ilustamata reaalsus närvesöövate võistluste telgitagustest ning näidatakse seda, mis muidu avalikkusele kättesaamatuks jääb. Kinnise iseloomu poolest tuntud tippsportlane on filmis ootamatult otsekohene rääkides nii oma elu kõrghetkedest kui madalseisudest.

2. ”Richardi hüvastijätt”

Uue filmina Elisa Elamuse videolaenutusest leiab Johnny Deppi filmi ”Richardi hüvastijätt”. Professor Richard on palju aastaid püüdnud olla teistele eeskujuks ja elada õigesti. Ühtäkki saab ta teada, et põeb ravimatut haigust, ja tema maailm kukub kummuli. Täies riides basseini sukeldunud, elab ta oma elu mõttes uuesti läbi ja mõistab, et nüüdsest kaovad tema päevad kiiresti ja tagasipöördumatult nagu liiv sõrmede vahelt. Kui elada on jäänud nii vähe, siis olgu elu vähemalt lõbus ja muretu! Ta heidab saatusele kinda ja hakkab elama nii, nagu oli alati tahtnud, kuid polnud söandanud. Kui olla mina ise, siis täiega! Richard otsustab, et ei hoia end enam milleski tagasi. Algab peadpööritav elu, täis vingerpusse ja ogarusi. Seiklused veetlevate naistega, lõputud peoõhtud, vein, martiini ja sellised elu õppetunnid, mida on võimatu unustada!

3. ”Külm sõda”

Nii eelpool nimetatud Johnny Deppi film kui ka teine uus tulija Elisa videolaenutuses, film nimega ”Külm sõda”, on kindlasti rõõmustav uudis kõigile PÖFFi sõpradele. Mõlemad filmid leidusid ka eelmise aasta PÖFFi festivali kavas. Režissöör Pawel Pawlikowski (pälvis 2013. aastal Oscari välismaise filmiga „Ida“) toob nüüd ekraanile ainulaadse filmi „Külm sõda“. Filmikriitikute arvates on see kirglik ja sügav film suurest armastusest. See kajastab traagilist ajalooperioodi, kui stalinistlik režiim haaras Poola oma mõjusfääri. Rahval jäi üle kas uuele võimule alistuda või vastu hakata – teades, et eriteenistused hakkavad neid jälitama. „Külm sõda“ on romantilise ja nostalgilise armastuse lugu, mis kestab kaks aastakümmet. Selle armastuse teel on palju ohtlikke pöördeid.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Lugu jätkub 25 aastat pärast noore iluduskuninganna šokeerivat mõrva omapärases "Twin Peaksi" nimelises väikelinnas. Uus "Twin Peaks" linastub 18. osas ning on jätkuks originaalsarja 25 aasta tagusele sündmustikule, kus Kyle MacLachlan’i kehastatud FBI agent Dale Cooper uuris iluduskuninganna Laura Palmeri (Sheryl Lee) mõrva. TVPlay Premiumis saad vaadata kõiki 3 hooaega eestikeelsete subtiitritega.

Osatäitjad: Kyle MacLachlan, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Sheryl Lee, Michael Ontkean, Richard Beymer, Lara Flynn Boyle

Kui oled Telia kasutaja

1. “Meie”(“Us”, 2019)

Et oma tempokast igapäevaelust väike paus võtta, sõidab sümpaatne mustanahaline kahe lapsega Wilsonite pere Põhja-Californias asuvasse suvilasse puhkama. Pereema Adelaidel (Lupita Nyong'O, "Must panter") tekib eelaimus nagu ähvardaks perekonda midagi halba. Ühel õhtul märkavad nad pimeduses perekonda, kes majja sisse murravad. Wilsonite suureks šokiks selgub, et sissetungijad on otsekui grotesksed teisik-versioonid neist endist… Filmi kirjutas ja lavastas kultusrežissööri staatusesse tõusnud Jordan Peele ("Kao ära”).

2. “Palju õnne surmapäevaks 2 “ (“Happy Death Day 2U”, 2019)

Õudusfilm, mille süžee on täis ootamatuid ja kohati ka koomilisi pöördeid. Lugu leiab aset kaks aastat pärast eelmise filmi sündmusi. Tudengineiu Tree (Jessica Rothe, "La La Land") avastab, et ikka ja jälle surma saada on üllatavalt palju kergem võrreldes ohtudega, mis teda nüüd ees ootavad. Ta jääb kinni ajaspiraali ja hüppab paralleelreaalsuste vahel. Samal ajal peab ta silmitsi seisma ka müstilise mõrvariga, kes liigub ringi beebimaskiga varjatult. Kui mitu surma lahutab Treed ühest tõeliselt õnnelikust sünnipäevast?

3. “Z-rahvus” (“Z-Nation”, 2014)

Humoorika zombisarja esimene hooaeg. Leitnant Hammond paneb kokku grupi viirusest puutumata jäänud inimesi. Neid ootab ees raske missioon – nad peavad transportima ainukese teadaoleva zombiviirusest võitu saanud mehe New Yorgist Californiasse, kus viimane töökorras laboratoorium tema verd ootab. Teekond läbi zombisid täis USA viib nad aga üliohtlikesse olukordadesse, muuhulgas peavad nad võitlema hullunud kurjategijate, ususekti liikmete ja ka radioaktiivsete elavate surnutega… Seriaali leiad filmiriiulist.

4. “Saag 7” (“Saw 7”, 2010)

Julmade vägivallastseenidega verine õudukas jätkab "Sae" filmide saagat. Mõistatuse ehk Jigsaw jubedas labürindis ellujäänud otsivad abi eneseabigurult Bobby Dagenilt, kes on samuti üks Jigsaw' käest eluga pääsenute hulgast. Ta on endaga juhtunust teinud eraldi kaubamärgi, kirjutades raamatuid ja esinedes televisioonis. Kuid siis satub Bobby hirmsasse mängu ja temaga seotud tumedad saladused vallandavad uue terrorilaine… Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

5. “Saag 8: Jigsaw” (“Jigsaw”, 2017)

Verine õuduspõnevik, kaheksas osa kultuslikust "Saagi" õõvafilmide sarjast. Linna eri paigust hakatakse leidma surnukehi. Iga ohver on leidnud isemoodi võika lõpu. Politsei hakkab asja uurima ja mida kaugemale juurdlus jõuab, seda selgemaks saab veider tõsiasi – nende mõrvade kahtusalune näib olevat John Kramer ehk Jigsaw. Kuid Kramer on ju juba kümme aastat surnud olnud. Kas Jigsaw on surnuist üles tõusnud? Või on tegemist mingi saladusliku ja jubeda lõksuga? Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Dolemite Is My Name"

2. "Wounds"

3. "The Kominsky Method" - 2. hooaeg

4. "Living with Yourself"

5. "Rattlesnake"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Modern Love"

2. "Once Upon a Time In America"

3. "Beautiful Boy"

4. "The Godfather" 1-3

5. "Event Horizon"