1. Woodrow Wilson ja Edith Bolling Galt

Ametisoleku ajal on abiellunud vaid kolm USA presidenti neljakümne viiest. USA 28. president kohtas oma tulevast Valge Maja teeõhtul. Edith Bolling oli juveliir, kes oli samuti lõunaosariikidest pärit. Paari kohtumise järel Wilson armus ja palus 1915. a mais neiu kätt. Esialgu ütles naine talle ära, kuid president ei jätnud jonni ja jätkas kurameerimisega. Järk-järgult nendevaheline suhe soojenes ja 4 kuud hiljem nad siiski kihlusid.

2. Printsess Diana ja Prints Charles

Tuhkatriinulugu printsess Dianast, kes enne elumuutvat abielu lasteaias kasvatajana töötas, on laialt levinud. Siiski polnud Diana lihtkodanik. Tema perekond oli kuningliku perekonnaga lähedalt seotud, ta ristiemaks oli kuninganna ema nõbu. Kuigi viimastel kümnenditel on reeglid lõdvenenud, kehtisid siis veel reeglid, et väljavalitu peab olema sinivereline, protestant ja varem mitte abielus olnud.

"Vaat kus paar"

3. Grover Cleveland ja Frances Folsom

USA 22. ja 24. presidendiks valitud Clevelandi armuelu oli pigem… eriline. Cleveland ei kohanud Frances Folsomit mitte Valges Majas, vaid hällis. Nimelt oli Cleveland isa hea sõber ja temast 27 aastat vanem. Kui tulevase kaasa isa suri, hakkas Cleveland tema päranduse haldajaks. Nad said lähedasemaks ja kihlusid peagi pärast seda, kui Frances ülikooli lõpetas. Temast on esileedide ajalukku jäänud kaks rekordit: 21 aastaselt noorim selle tiitli kandja ja esimene, kes mehe ametisoleku ajal sünnitas.

4. Matt Damon ja ‎Luciana Bozán Barroso

Populaarne tippnäitleja Matt Damon („Marslane“, „Jason Bourne“) kohtas oma abikaasat, argentiinlannast Luciana Bozán Barrosot 2003. aastal Miamis filmivõtetel. Nad jäid teineteisele silma peol ja tulevane abikaasa töötas sel hetkel baaridaamina. Nad abiellusid 2005. aastal ja on siiani koos.

"Vaat kus paar"

5. Patrick Dempsey ja Jillian Fink

Populaarne „Grey anatoomia“ näitleja jõudis oma suurepäraste juustega ajakirja Entertainment Weekly kõigi aegade edetabelisse! Võib-olla see oli üks põhjus, miks ta 1999. aastal meigikunstniku ja juuksestilisti Jillian Finkiga abiellus. 2015. teatasid nad lahutusplaanidest, kuid leppisid ära ja on nüüdseks koos olnud üle 20 aasta!

6. Christina Aguilera ja Matthew Rutler

Aguilera ja Cher olid 2010. a muusikali "Burlesk“ peaosalised. Tulevane partner Matthew Rutler töötas filmivõtetel assistendina ja sellest ajast peale on nad lahutamatud. 2014. aastal paar kihlus, kuid pulmakellad pole veel kõlanud.

Romantilist komöödiat "Vaat kus paar“ (2019) näed sel pühapäeval 20.00 filmikanalil TV1000 Premium, mida näeb teleteenusepakkuja TVPlay Home (endine Viasat) vahendusel või suuremate kaablioperaatorite TVPlay filmikanalite teemapakettides.