Kui oled Elisa kasutaja

1. ”Nähtamatu külaline”

Sel nädalal soovitame Elisa Elamuse videolaenutusest uut kaasahaaravat põnevusfilmi ”Nähtamatu külaline”, milles noor ja edukas ärimees Adrian Doria ärkab pealöögi tagajärjel lukustatud ukse taga hotellitoa põrandal, kus lebab ka tema armukese surnukeha koos suure hunniku rahaga. Suutmata ootamatult saabunud politseinikele selgeks teha, et tema pole naist tapnud, palkab mees endale advokaadiks Virginia Goodmani, naise, kes ei kaota kohtus kunagi ja kes asub meest piinliku täpsusega üle kuulama, et oma kaitset enne kohtuistungit paremini ette valmistada. Mees räägibki talle kõik ära… või peaaegu kõik. Nii hargneb vaatajale tagasiulatuvalt lahti põnevuslugu, mis nõuab ka kõige karastunumalt thriller’i-publikult tähelepanu ja kannatlikust, et jõuda tõe jälile ja selgitada välja, mis siis tegelikult juhtus.

2. “Annabelli needus 3”

Elisa Elamuse videolaenutusest leiab ka uhiuue hirmujudinaid tekitava filmi “Annabelli needus 3”, mis on ülieduka “Annabelle’i” õudusfilmide sarja kolmas osa. Filmi peaosas on “Kurja kutsumise” universumist tuntud kurjakuulutav nukk. Demonoloogid Ed ja Lorraine Warren tahavad, et Annabelle ei tekitaks rohkem kaost, seega viivad nad nuku omaenda koju lukustatud tuppa. Ta pannakse ohutult püha klaasi taha ja teda lastakse preestril õnnistada. Kuid ees ootab kohutav õudusteöö, kui Annabelle äratab toas peitunud kurjad vaimud, kes võtavad sihikule Warrenite 10-aastase tütre Judy ja tema sõbrad.

3. ”Rusikas”

Kvaliteetsete Skandinaavia põnevussarjade fännidele on meil hea uudis! Nüüd on Elisa Huubis vaatamiseks üleval Elisa originaalsarja ”Rusikas” esimesed viis osa, kusjuures järgmised viis lisanduvad juba novembris! Tegu on sarjaga, mida on praeguseks müüdud juba enam kui 30sse riiki üle maailma! Sari räägib Külma sõja aegsest Soomest ja seal tegutsevatest agentidest. Seda ajal, mil nii CIA kui KGB soovivad kontrollida, kes saab Soome järgmiseks presidendiks. Sisust lähemalt: 1955. aasta suvel intensiivistub Külm sõda Helsingis. Nii Nõukogude Liit kui USA suurendavad oma luuretegevust, kuna mõlemad kardavad, et Soome asub vastaspoolele seoses lähenevate presidendivalimistega. CIA toetab Karl-August Fagerholmi ja KGB Urho Kekkoneni, aga kes on Soome poolt? Helena Korhonen, noor soomlanna, kes õpib New Yorgis, peab end kaitsma kuni sõrmenukid verised. Tabe Slioor, skandaalne Soome seltskonnategelane, tuleb talle appi. Ta on ilus, aga oskab ka külma närvi säilitada.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Eepilise loo sündmustik leiab aset mitusada aastat hiljem sünges tulevikus, kui inimtsivilisatsioonist on pärast kurikuulsat Kuuekümne Minuti sõda järel vaid riismed. Pärast kataklüsmi omandas inimkond ajapikku uue eluviisi, muutes allesjäänud linnad mobiilseteks. Ratastele tõstetud monstrumlinnadega laastatakse mööda tasandikke, otsides hinnalisi tehnikajäänukeid, kogudes nappivaid ressursse ja jahtides endast väiksemaid liikuvaid linnu, mida halastamatult tühjaks röövida. Ühele suurimale ja verejanulisimale neist, Londonile, astub vastu salapärane noor naine, ohtlik tagaotsitav Hester Shaw (Hera Hilmar). Metsik ja kartmatu neiu juhindub oma missioonil enneaegselt surnud ema mõistatuslikest mälestustest. Meeletul tagaajamisel liituvad Hesteriga Londoni heidik Tom Natsworthy (Robert Sheehan) ja suure pearahaga tagaotsitav lindprii Anna Fang (Jihae). Kolm tegelast, kel igaühel oma asi ajada, moodustavad enneolematu liidu, mille saatuseks on muuta inimkonna tulevikku.

Osatäitjad: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving, Stephen Lang

Režissöör: Christian Rivers

Harvardi ülikooli professor Robert Langdon (Tom Hanks), kelle erialaks on religioossed sümbolid, saab enda kätte tõendeid, et maailma võimsaim salaorganisatsioon, illuminaadid, on endiselt täies elujõus. Ning et see organisatsioon on käivitanud plaani, mille abil hävitada oma vihatuim vaenlane, katoliku kirik. Püüdes päästa kirikut viitsütikuga pommi eest, ruttab Langdon Rooma, kus ühendab jõud kauni ja mõistatusliku itaallannast teadlase Vittoria Vetraga (Ayelet Zurer). Koos alustavad nad meeleheitlikku jahti suletud krüptides, ohtlikes katakombides, hüljatud katedraalides ning maailma kõige salajasemas võlvkeldris... illuminaatide ammuunustatud peidupaigas. Nad liiguvad mööda 400 aastat vanade sümbolite rada, mis võib osutuda Vatikani ainsaks lootuseks ellujäämisele.

Osatäitjad: Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård

Režissöör: Ron Howard

Kui oled Telia kasutaja

1. "Öised Sekeldused” (“All Nighter”, 2017)

Töönarkomaanist härra Gallo (J. K. Simmons, "Whiplash") pole oma tütart juba kuus kuud näinud. Ta satub Los Angelesse, kus tütar oma uue poiss-sõbra Martiniga (Emile Hirsch, "Tagasi looduse rüppe") elama peaks, kuid nende korteri ukse taha jõudes saab mees teada, et noored on lahku läinud ja neiu on kadunud. Härra Gallol ei jää muud üle, kui tütre veidrikust eks-peigmees kampa võtta ja asuda kadunud tütart mööda Los Angelest taga otsima. Ees ootab pöörane öö täis metsikuid seiklusi! Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

2. “Sisseimbuja” ( “The Infiltrator”, 2016)

Krimipõnevik, mis on ainest saanud tõsielulistest sündmustest. FBI töötaja Robert Mazur (Bryan Cranston, "Breaking Bad") üritab salaagendina sisse imbuda kurikuulsa Kolumbia narkoparuni Pablo Escobari narkoärisse. Tema rolliks on kehastada rahapesuga tegelevat ärimeest. Roberti tiimis on veel agent Emir Abreu (John Leguizamo) ja nooruke Kathy Ertz (Diane Kruger). Mazur paneb mängu kõik, mida ta kalliks peab, et üliohtlikud kurjategijad vahele võtta. Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

3. “New Yorgi räpane pale” (“The Deuce”, 2017)

Kaksikvennad Vincent ja Frankie Martino (mõlemat kehastab James Franco) üks neist töönarkomaanist baarimees, kel Brooklynis kaks last ja tõrges naine, teine maffiavõlgades hoolimatu mängur - üritavad 1971. aastal lüüa läbi pöörasel Times Square’il. See on aeg, mil seksitööstus sai jalad alla ja kolis räpastest põrandaalustest salongidest ja poekestest kinolinadele ja California päikese alla. Suurepärase rolli teeb Maggie Gyllenhaal, kes kehastab nutikat tänavaprostituuti, kellest saab pornostaar ja filmilavastaja. Vaata seriaali Telia HBO äpis.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The King"

2. "Annabelle"

3. "This Is Where I Leave You"

4. "Wounds"

5. "Peaky Blinders" - 5. hooaeg

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "Modern Love"

3. "Beautiful Boy"

4. "Undone"

5. "Carnival Row"